Ana Lopez

Kam pasur fatin të bëj shumë udhëtime me anije lundrimi, herë si punëtor dhe herë si turist. Të qenit në gjendje të ndaj përvojën time në bordin e anijeve të ndryshme dhe të përshkruaj këto udhëtime ka qenë një përvojë fantastike. Unë gjithashtu konsideroj që udhëtimi me lundrim quhet të jetë një motor i ekonomisë globale, dhe ky aspekt më intereson shumë.

Ana López ka shkruar 823 artikuj që nga dhjetori 2013