Ekipi editorial

Absolut Cruises është një uebfaqe e Aktualidad Blog. Faqja jonë e internetit është e dedikuar për bota e udhetimeve te lundrimit dhe në të ne propozojmë rrugë origjinale dhe destinacione të ëndrrave ndërsa synojmë të sigurojmë të gjithë informacionin dhe këshillat në lidhje me këtë mënyrë të jashtëzakonshme udhëtimi.

Ekipi redaktues i Absolut Cruises përbëhet nga udhëtarët pasionantë të lumtur për të ndarë përvojën dhe njohuritë e tyre me ju. Nëse edhe ju doni të bëheni pjesë e saj, mos hezitoni të na shkruani përmes kësaj forme.

Redaktorët

    bool (e vërtetë)