Dupi abdi tiasa nyéwa tux kuring dina parahu?

tuxedo

Dina langkung ti hiji kasempetan kuring parantos nyarios ngeunaan etiqueta nuturkeun dina pesiar. Penting pikeun terang yén aya tilu jinis "wengi" dina kapal: kasual, semi-formal sareng resmi sareng anu terakhir anjeun Aranjeunna bakal nyungkeun tuxedo atanapi jas hideung nganggo dasi.

Kuring bakal ngajelaskeun naon anu masing-masing diwangun ku. Dina peuting kasual, Kaos olahraga sareng calana mangrupikeun papakéan anu disarankeun pikeun lalaki, baju sun atanapi calana pikeun awéwé. Dina peuting semi-formal baju sareng calana awéwé, jaket sareng dasi pikeun lalaki. Sareng ayeuna datang anu paling rumit, éta peuting resmiAranjeunna sareng lalaki kedah nganggo jas sareng dasi atanapi tuxedos dina baju koktail, anu ceuk aranjeunna opsional.

Sareng kuring nyebatkeun yén pilihan ieu relatif, sabab sababaraha perusahaan pelayaran kedah nyandak lalaki tuksedo atanapi jas hideung dasi. Nanging, anjeun henteu kedah mésér tuxedo upami anjeun ngan ukur badé nganggo éta dina perjalanan ieu, saprak seueur kapal nawiskeun jasa sewa tuxedo, sareng teu aya masalah ukuran. Teuing kaos, dasi bow, rompi, dasi diséwa .... naon waé anu anjeun peryogikeun. Sanaos kami nyarankeun yén upami anjeun badé ngalakukeun langkung ti hiji pelayaran, anjeun mésér tuxedo sareng teras ngepak dina koper anjeun.

Kauntungannana nempatkeun tuxedo dina koper Éta ku cara kieu anjeun henteu kedah nganggo jas kanggo wengi semi-formal sareng santai anu elegan, sabab anjeun tiasa ngagabungkeun calana ku blazer sareng dasi.

Anu aranjeunna henteu nyéwa nyaéta sapatu hideung anu anjeun kedah anggo.

Pikeun masihan anjeun ideu Dina pelayaran tilu sareng opat wengi bakal aya wengi resmi sareng sésana sésana. Anu tujuh wengi kalebet dua wengi gala, hiji wengi semi-formal sareng opat wengi kasual sareng sajabina, tapi awas! Kapal pesiar sok nawiskeun alternatif réstoran henteu resmi pikeun anu henteu hoyong hadir dina gala atanapi wengi resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*