Naon hak pembatalan pelayaran kuring?

Cruiser Vavatch Orbital

Pasti anjeun mikir yén lamun anjeun buku pesiar anjeun dibolaykeun di tungtungna, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngabalikeun duit tina jumlah anu anjeun lebetkeun, sareng upami anjeun parantos mayar lengkep, ngabalikeun duit ieu lengkep .. . muhun, éta henteu sapertos kitu. Anu jelas nyaéta sateuacan pembatalan anjeun ngagaduhan hak pikeun ngaku, salaku konsumen éta hak utama anjeun, ti dinya seueur detil anu aya dina cetakan leutik.

Kuring badé nyarioskeun anjeun sababaraha hak anu janten panumpang pesiar kahareupIeu detil dina régulasi ngeunaan hak panumpang anu ngumbara ngalangkungan saluran cai sareng daratan.

Salaku aturan Éta mangrupikeun pelayaran anu dikontrak handapeun modalitas, sahenteuna dua tina sarat ieu, ngangkut, akomodasi atanapi jasa wisata. Detil ieu penting, sabab éta bakal mangaruhan santunan.

Hak mimiti anjeun pikeun ngakses inpormasi sapanjang perjalanan. Dina hal pembatalan atanapi reureuh, éta kedah dilaporkeun sahenteuna 30 menit sateuacan waktos angkatna anu dijadwalkeun atanapi pas kaayaan dipikanyaho. Upami reureuh ieu langkung ti 90 menit atanapi pembatalan, perusahaan anu nyebarkeun pelayaran kedah nyayogikeun perawatan dasar pikeun panumpang, sareng ieu kalebet akomodasi.

Jalma anu henteu ngagaduhan kabisa atanapi ngirangan mobilitas ngagaduhan hak pikeun dijamin perlakuan anu henteu diskriminatif sareng pitulung khusus gratis aranjeunna peryogi, boh dina kapal atanapi di palabuhan.

Tapi naon anu kuring béjakeun ka anjeun di awal, hak utama anjeun pikeun ngawadul, éta wajib yén perusahaan pelayaran sareng operator gaduh sistem penanganan keluhan nyalira. Janten anjeun kedah ngawadul ka aranjeunna sareng, upami saatos sabulan anjeun henteu nampi réspon, kalayan résolusi anu ditampi, ditolak atanapi dina pamariksaan, anjeun kedah terang yén aranjeunna ngagaduhan hiji bulan deui pikeun ngabéréskeun klaim éta. Upami jawaban ieu henteu dipasihkeun, maka anjeun kedah langsung pikeun Hukum Konsumén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*