Katalog anyar 2018-2019 MSC Cruises angkat ti Barcelona

MSC Cruises parantos ngaleupaskeun katalog perjalananna pikeun usum 2018-2019, nalika tilu kapal anyarna parantos dioperasikeun. Presentasi katalog ieu lumangsung dina kerangka pasanggiri ténis Open Open Banc Sabadell, anu mangrupikeun salah sahiji firma sponsor

Presentasi éta dihadiran ku agén perjalanan, mitra sareng wartawan, sareng Salila gala, tekenan ditumpukeun dina investasi 9.000 juta euro anu dilakukeun ku perusahaan MSC Cruises pikeun ngembangkeun 11 kapal anyar. Sadaya kapal bakal sayogi ti 2026, tapi ayeuna di 2017 sareng 2018 tilu di antawisna diluncurkeun, sareng di 2019 kapal sejen.

Kapal MSC Meraviglia bakal sumping di Barcelona, ​​kota anu diperyogikeun salaku palabuan dasarna ti bulan Juni sareng ti ditu, unggal 8 dinten éta badé ngalangkungan Laut Tengah. Upami anjeun resep kana pelayaran dina kapal anu megah ieu, tong sono promosi dugi ka diskon 60% nalika mesen tiket anjeun. Anjeun tiasa maca sababaraha serat tina kapal anu mengesankan ieu dieu.

Taun payun, Juni 2018, Barcelona bakal ngayakeun MSC Seaview, anu kadua tina kapal generasi Seaside anu parantos dirarancang khusus pikeun ngadeukeutkeun panumpang ka laut. kalayan langkung rohangan luar per panumpang. Harga sareng reservasi ayeuna sayogi pikeun parahu ieu anu ogé bakalan ngalangkungan Laut Tengah.

Sataun saatosna, Parantos dina Maret 2019 MSC Bellissima, kapal kadua kelas Meraviglia, bakal aya di Barcelona salami usum panas., dugi ka Nopémber, sareng pelayaran 8 dinten ngalangkungan Laut Tengah.

Anyar pikeun katalog MSC Cruises ieu mangrupikeun rancana perjalanan sareng palabuan panggero anyar sareng paméran pulau swasta na Ocean Cay MSC Marine Reserve, di Bahama. Sanaos sorotna nyaéta MC World Cruise, pelayaran munggaran perusahaan anu ngurilingan dunya salami 119 dinten nganjang ka 32 nagara. Kadatangan pelayaran spektakuler ieu ogé ti Barcelona.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*