Naon Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Kodeu Darurat Kapal Cruise

Dinten ieu kami hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan kode darurat kapal pesiar. Éta perkawis a basa, kurang leuwih wijaksana tur rahasia, ku mana awakna diinformasikeun naon anu kajantenan dina kapal. ieu frasa atawa kecap aranjeunna nyarios dina sistem alamat umum, janten supados henteu ngageterkeun panumpang, aranjeunna ngagaduhan kode ieu. Kanyataan yén awak awak dina aksi lengkep henteu kedah hartosna yén aya kajadian anu serius, éta ngan saukur mangrupikeun daérah anu kedah dibersihkeun atanapi anu batur parantos kalaluar. Éta mangrupikeun kecap sareng frasa anu aranjeunna anggo diantara aranjeunna, tapi anjeun bakal biasa ngadangukeun éta upami anjeun panumpang pesiar anu leres.

Kumaha anjeun tiasa nebak kode ieu anu diaku ku sakumna awak. Perusahaan pengangkut bertanggung jawab ngalatih stafna di masing-masing, masing-masing anggota awak ngagaduhan tugas anu ditugaskeun, janten upami anjeun damel damel dina kapal pesiar, anjeun ogé resep maca tulisan ieu.

Ninggalkeun kode kapal

kaamanan

Dinten mimiti kosan téh latihan darurat anu kudu diiluan ku sadayana, enya atanapi enya. Anjeun kedah angkat ka rapat di tempat anu parantos dituduhkeun, gumantung kana dimana kabin anjeun sareng ati-ati pisan di ditu. Diantara hal-hal penting sanésna, aranjeunna bakal ngajelaskeun ka anjeun dimana anjeun kedah ninggalkeun kapal, ngagem jaket hirup anjeun atanapi anu mangrupikeun sakoci anu cocog sareng anjeun. Sareng kumaha anjeun terang yén anjeun kedah ngamimitian évakuasi? Nya, dina sagala bidang 7 suara bip pondok sareng hiji suara bip panjang bakal kadéngé. Émut, 7 suara bip pondok sareng 1 panjang, leres éta ogé disada dina kabin. Ti dinya anjeun kedah nuturkeun pitunjuk anu aranjeunna pasihkeun ka anjeun dinten kahiji.

Kode pikeun ngumumkeun yén aya anu murag ka laut

Upami anjeun ningali batur murag kana sagara hal anu pangpayunna béja ka awak awak sareng anjeun nyobian émut detil anu maksimal ngeunaan naon anu kajantenan. Aranjeunna bakal terang persis naon anu kedah dilakukeun.

Kodeu morse Oscar nyaéta nunjukkeun yén aya "man overboard" sareng kamungkinan sistem alamat umum bakal namina Tuan Bob, ieu cara kode anu Karibia sareng Putri nyarios yén aya anu murag ka laut. Salian ti ieu anjeun bakal ngadangu 3 suara bip panjang sareng sora bel panjang.

Nalika aya anu ragrag kana cai, sadaya upaya difokuskeun pikeun ngasilkeun deui, janten mesinna lirén sareng alarm naék. Isukna, atanapi dinten anu sami, kaptén ngatur rapat anu ngajelaskeun naon anu kajantenan. Anu utami nyaéta nyingkahan rumor.

Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan topik ieu anjeun tiasa konsultasi Artikel ieu.

Kode pikeun seuneu

Kajadian seuneu mangrupikeun salah sahiji kaayaan anu paling parah anu tiasa lumangsung dina kapal pesiar. Ieu henteu kedah serius, tapi kedah dikawasa ti mimiti mimiti. Upami anjeun iinditan dina parahu Disney sareng anjeun nguping tilu kali: Pihak Beureum, Pihak Beureum, Pihak Beureum, dituturkeun ku tempat ieu nyaéta aya seuneu di tempat éta.

Kodeu darurat sanésna

Tapi seuneu atanapi batur anu ragrag ka laut sanes kode anu paling umum, tapi kaayaan leutik atanapi kacilakaan anu kabuka ngumumkeun ngeunaan sistem alamat umum tiasa nyababkeun panasaran sareng panasaran, anu sanés cara anu paling épéktip pikeun méréskeun masalah. Éta sababna naha kapal teras-terasan ngajaga kode énkripsi ieu, salaku conto Code Blue, atanapi Alpha nyarioskeun darurat darurat médis.

Un 30-30 tambah hiji lokasi nunjukkeun yén staf ti beberesih sareng, atanapi, perawatan kedah ngurus kaayaan darurat di tempat anu dituduhkeun. Echo, Echo, Echo (baca dina basa Italia) dina kapal Karajaan Karajaan hartosna bahaya tabrakan sareng kapal anu sanés.

Ieu mangrupikeun kode anu paling umum, tapi sakumaha anu urang sebatkeun di awal, masing-masing perusahaan pangiriman gaduh "konci sorangan". Anu henteu robih nyaéta 7 némpél pondok sareng anu panjang pikeun ninggalkeun kapal.

Tulisan anu aya hubunganana:
Panasaran ngeunaan logo perusahaan pangiriman

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*