Baju naon anu kuring kedah nganggo pelayaran? Naha kuring nempatkeun sadayana dina koper?

Salah sahiji kaunggulan perjalanan ku pelayaran nyaéta anjeun ngabongkar koper sakali, Anjeun ngagantungkeun sadayana dina lomari sareng anjeun henteu kedah muka sareng nutup koper anjeun sanaos anjeun angkat ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Ieu ngagaduhan godaan pikeun nyandak barang-barang tambahan, janten kami nyarankeun papakéan serbaguna, asesoris anu masihan sentuhan elegan, sareng lapisan supados tetep haneut.

Dina pelayaran, anjeun bakal ngalaksanakeun sababaraha kagiatan, ti wisata ka pantai, ngalangkungan pusat kota atanapi reruntuhan, jauh tina kahirupan dina kapal anu sami: tuangeun resmi sareng informal atanapi aksés kana acara, janten anjeun koper kedah adaptasi sareng kaayaan naon waé.

Kami masihan anjeun sababaraha tip dasar baju anu anjeun henteu tiasa kantun dina koper anjeun numutkeun perusahaan pangiriman anu anjeun perjalanan.

Pakean anu raoseun sareng teu resmi pikeun anjeunna sareng anjeunna

Tip anu munggaran nyaéta nyandak baju anjeun, karaos sapertos anjeun, tong nyobaan dangdan ngan kusabab anjeun nuju pelayaran. Pilih tina papakéan anjeun baju anu anjeun paling resep, anjeun nuju liburan, maka mangpaatkeunana.

Pikeun wisata, sanaos perkotaan, candak sapatu pisan nyaman. Janten di sisi kolam renang sareng parahu, sendal jepit sareng sendal, gampang dicandak teras dipasang, tiasa ngabantosan anjeun.

Upami dina wisata anjeun badé nganjang ka garéja émut mawa selendang atanapi kardigan rupa (bisi usum panas) sabab dina sababaraha diantara aranjeunna lebet kalayan taktak bulistir teu kénging. Naséhat anu sami ieu, ti hormat pikeun adat istiadat nagara anjeun didatangan Kuring nyarankeun anjeun nuturkeun anjeunna di tempat-tempat sapertos Uni Émirat Arab atanapi Qatar, salaku conto.

Aranjeunna langkung gampang, duanana siang wengi, sareng aranjeunna tiasa nganggo calana pondok, kaos oblong atanapi polo, sapatu olahraga. Ati-ati, sabab henteu sakumaha biasa ogé pelayaran, aranjeunna henteu ngantep anjeun nganggo baju mandi di Tambaksari, atanapi di réstoran.

Hayu urang sebutkeun yén tips ieu kanggo pelayaran usum panas, di tempat-tempat haneut, jelas upami anjeun badé ngalangkungan fjords Norwegia, koperna bakal nyandak jenis pakean anu sanés. Anjeun tiasa maca naséhat kami pikeun pelayaran jenis ieu di link ieu. Sareng upami éta parantos ngeunaan pelayaran pelayaran, atanapi ekstrim, perusahaan pengiriman barang anu sami nyayogikeun anjeun baju, contona, dina pendaratan di Arktik aranjeunna nyayogikeun anjeun nganggo sapatu bot, sarung tangan sareng parka.

Pasantrén
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon anu anjeun henteu kedah hilap sadinten sateuacan pelayaran?

Peuting tematik

Peuting dina pelayaran, dina hal cara ganti baju, sok katalog dina kode pakéan, kasual pinter, sareng kasual, sareng sacara umum, sareng pedaran réstoran, panggunaan hiji atanapi papakéan anu sanés disarankan. Salaku conto, pikeun buka parasmanan, atanapi barbecue luar, sanaos wengi Juragan, anjeun tiasa nganggo baju teu resmi.

Sareng nyarios ngeunaan Wengi Juragan, sadaya perusahaan pengiriman barang nawiskeun tuangeun dina pesawat sareng kaptén sareng bagian awak. Sacara tradisional pikeun wengi ayeuna diperyogikeun tatakrama ketat, hal anu ngarobah sareng sadayana parantos santai. Nanging, éta mangrupikeun kasempetan pikeun pakéan nganggo gala pangsaéna anjeun. Perusahaan pangiriman premium, sapertos Cunard, salaku conto, teraskeun nungtut dasi poék atanapi baju sore pikeun aranjeunna sareng pakéan magrib atanapi papakéan elegan sanésna pikeun aranjeunna. Panasaran, aranjeunna tiasa nyéwa baju pakéan di perusahaan pangiriman anu sami, aranjeunna langkung rumit.

Peuting penting anu aya dina kapal téh nyaéta Wengi Di Bodas, Janten tong hilap nempatkeun baju warna ieu dina koper anjeun, sabab saeutik pisan perusahaan pengangkut anu nolak ngarayakeunana sareng wajib nganggo bodas.

Sababaraha larangan numutkeun papakéan

Sakumaha anu urang dicarioskeun di luhur adat kabiasaan anu leupas di kaseueuran perusahaan pelayaran. Nanging, aya sababaraha tinimbangan anu anjeun kedah tumut kana akun. Misalna Cunard, anu janten sapertos perusahaan pangiriman barang tradisional, henteu ngantep anjeun nganggo calana jeans, jeans di salah sahiji réstoran na. Holland America Line, Putri atanapi Selebritis ngalarang asup ka réstoran nganggo kolor pondok atanapi flop karét. Perusahaan sanés anu anjeun kedah tingali dina baju anu anjeun anggo nyaéta Seabourn, Crystal, Silversea, Regent Seven.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*