Tip sareng trik ngeunaan cara ngahémat artos nalika pesiar

panyiar

Beuki loba jalma ngarambat ku pesiar, sarta ogé ngulang, nurutkeun statistik leuwih ti 50% jalma anu geus diusahakeun eta balik. Kami yakin yén salah sahiji hal anu memotivasi anjeun pikeun ngulang deui, salian kanyamanan parahu sorangan sareng tujuanana, nyaéta harga, sareng éta upami anjeun terang kumaha ngalakukeunana. anjeun tiasa nampi tawaran nyata sareng nyimpen artos nalika reservasi anjeun.

Kami masihan anjeun sababaraha petunjuk supados anjeun terang momen mana anu langkung nguntungkeun pikeun harga anu pangsaéna, tapi ati-ati! Yén ieu teu infallible.

Kapal pesiar dua pikeun hiji (2 × 1)

Anjeun bakal ningali éta loba pausahaan nawarkeun 2 × 1 pikeun lalampahan maranéhanana, hijina hal goréng ngeunaan jenis ieu tawaran éta anjeun diwatesan ku takdir. Contona, aranjeunna sering dua pikeun hiji ka pulo Yunani atawa Mediterania. Upami anjeun henteu terang daérah éta, atanapi kagum ku éta sareng teu gaduh masalah milih tanggalna, kuring ngajamin yén ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngarambat satengah harga sareng anjeun gaduh sadayana kauntungan anu upami anjeun parantos mayar pinuh. tikét. Leres pisan, dua-ka-hiji biasana ngarujuk kana tikét, anjeun kedah mayar tip pikeun dua jalma sareng biaya kost masing-masing, tapi anjeun ngumbara di tengah ... naon deui anu anjeun pikahoyong!

Genep bulan sateuacan cagar

Mun anjeun jelas ngeunaan kaping perjalanan anjeun, jeung tujuan anjeun, sarta ogé anu lumangsung kalawan sahenteuna genep bulan sateuacanna, Ieu waktu idéal pikeun negotiate harga. Éta mangrupikeun jalur dimana anjeun bakal mendakan usul anu pangsaéna, teu jadi loba kusabab harga, nu malah bisa dijamin, tapi sabab bisa milih cabins pangalusna.

Naon hartosna harga dijamin? Ieu taktik anu dianggo ku sababaraha perusahaan kiriman anu ku aranjeunna mastikeun yén lamun anjeun mendakan pelayaran anu sami, dina harga anu langkung handap kalayan kaayaan anu sami, aranjeunna bakal masihan harga anu sami.

El Diskon rata-rata anjeun pikeun pesen sahenteuna 6 bulan sateuacanna biasana sakitar 50%, sareng kadang ngahontal 70% sareng mikir yén anjeun tiasa pesen sacara praktis pikeun 50 euro. Kadang-kadang cagar éta pantes diperhatoskeun.

Tangtosna reservasi sateuacanna ieu ampir penting upami anjeun ngarambat salaku kulawarga Atanapi anjeun hoyong kabin kulawarga, kusabab (anu paling umum) nyaéta ngan ukur 25% kapasitas kapal anu dirancang pikeun kabin kulawarga.

Dupi aya tawaran menit panungtungan?

Sareng ayeuna urang angkat ka sisi anu sabalikna sareng tawaran menit terakhir, anu anjeun sumping di agénsi sareng nyarios dina tilu dinten kuring hoyong angkat, sareng ngalaksanakeun éta nyimpen artos. Ngan sababaraha anu untung ku éta, tapi anjeun panginten salah sahiji atanapi salah sahijina. Kami masihan anjeun sapotong inpormasi, 80% tina tawaran menit terakhir kanggo pasangan sareng dikomunikasikan kirang ti 7 dinten sateuacana, anjeun duaan kedah fleksibel pisan dina rute.

Mangpaatkeun kampanye perusahaan pengiriman barang

Ampir sadaya perusahaan pangiriman gaduh musim diskon sareng promosi gumantung kana waktos taun pikeun nyimpen duit. Salaku tambahan, promosi ieu sumping kana email anjeun di jalma anu ngagaduhan aplikasi kartu atanapi kasatiaan. Upami anjeun jelas yén anjeun resep iinditan sareng perusahaan pengiriman kusabab jasa anu dipasihkeun, ieu mangrupikeun kasempetan anu pangsaéna pikeun kéngingkeun harga anu saé.

Perusahaan pangiriman ogé nyandak promosi tina jinis "minuman gratis", éta kalebet Wi-Fi dina hargana, éta masihan anjeun perawatan spa, atanapi anjeun bahkan tiasa angkat ka réstoran anu biasana kalebet dina ménu kalayan menu anu raos anu kalebet dina tikét.

Salain ti ieu, anu mangrupikeun kampanye perusahaan pelayaran nyaéta kampanye agénsi, boh anu ngagaduhan kantor boh anu dianggo online.

Sareng jelas aya kelompok-kelompok tertentu, sapertos nonoman sareng déwasa anu ngagaduhan manpaat nyalira. di dieu Anjeun gaduh conto anu jelas ngeunaan naon jinis perjalanan anu biasana ditawarkeun ka lansia ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*