Wisata gratis atanapi wisata anu disewa? Oh! dilema anu langgeng

Panumpang Eclipse selebritis maot dina perjalanan

Dinten ieu kami balik kana masalah naha kuring ngontrak wisata pelayaran kuring sareng perusahaan anu sami anu kuring lalayaran, kuring ngalakukeun éta nalika kuring sumping di palabuan di salah sahiji perusahaan lokal, atanapi langkung tepatna, kuring ngiringan petualangan sareng ngalaksanakeunana milikna. Henteu aya solusi anu pas pikeun éta, éta sadayana gumantung kana skala dirina sareng kapribadian anjeun, upami anjeun langkung resep pastikeun yén anjeun bakal balik deui, atanapi upami anjeun badé langkung bébas tanpa diarahkeun ku kunjungan.

Alesan sanés anu tiasa nyababkeun anjeun milih wisata gratis nyaéta a Masalah ékonomi, sareng aya seueur wisata anu tiasa dilakukeun gratis, kalayan biaya anu langkung murah sareng ningali ampir sami sareng kelompok.


oge nalika kuring nyarioskeun skala anu matak terang naha anjeun parantos nganjang ka dinya, sabab ampir pasti wisata anu dijadwalkeun moal nambihan anu énggal pikeun anjeun, atanapi naon anu anjeun leres-leres hoyong ningali ti tempat éta, kusabab kapentingan saréréa robih.

Anu parantos jelas nyaéta éta Kiwari, ngumbara kalayan cara gratis nempatkeun soang-soang, sareng waktos, aranjeunna sababaraha jam diajar ngeunaan sejarah tujuan, ngeunaan jalma-jalma, gastronomi na, rasa panasaran sareng sagala hal pikeun hirupkeun sapinuhna.

Pikeun kuring, hal anu paling penting nalika ngalakukeun perjalanan gratis dina kapal pesiar nyaéta enya, anjeun terang waktosna anjeun kedah wangsul, tapi sesa waktos anjeun tiasa improvisasi, sareng ngeureunkeun sareng ngobrol sareng seueur jalma anu anjeun pendakan, sareng ngarobih rancana perjalanan di tengah rute, hal anu ku wisata anu teratur, naha ku perusahaan pelayaran, atanapi ku perusahaan lokal, anjeun moal tiasa ngalaksanakeunana, tapi sakumaha ceuk kuring, teu aya solusi anu pasti, tapi salah sahiji anu caket kana cara urang ngartos perjalanan. Naon anu disebatkeun ku batur sabab teu pasti, anu sanés nyarios yén éta kabébasan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*