Langkung ti 100 alesan pikeun ngajamin perjalanan kapal anjeun

Cruise gigireun pantai

Nalika urang ngumbara atanapi mesen pelayaran kami urang teu resep mikir yén urang kedah ngasuransikeunana, naha kusabab pembatalan, karugian, panyawat atanapi maling, Nanging, nalika aya kajadian anu teu disangka-sangka, anjeun bagja nyandak asuransi. Jelas éta henteu nyumponan repot awal sareng kesel tina musibah, tapi sahenteuna enya anjeun dibales.

Dina kasus pelayaran, kusabab ciri khasna, aya kalan-kalan asuransi perjalanan umum henteu nutupan sadaya kasus sareng kajadian anu teu disangka-sangka anu tiasa timbul, sareng anjeun kedah nyatakeun yén éta mangrupikeun perjalanan kapal. Kuring nyarankeun anjeun maca tulisan ieu ogé, langkung-langkung upami anjeun henteu gaduh seueur pangalaman nalika ngeunaan perjalanan.

Asuransi pembatalan atanapi pembatalan

Dianggo dina kapal pesiar

Kumaha kapal pesiar biasana buku rata-rata 71 dinten sateuacanna, mungkin, yén sakali waktosna caket, anjeun kedah ngabatalkeunana. Dinten anu sanés sababaraha réréncangan ngawartosan yén aranjeunna parantos nyauran anjeunna ka tempat pamungutan suara sareng parantos sono kana perjalanan, tapi sahenteuna éta aranjeunna tiasa ngarobih tanggal éta tanpa biaya.

Penting yén anjeun terang yén henteu sadayana pelayaran diperyogikeun pikeun ngimbangan anjeun upami perjalanan dibatalkeun atanapi upami salah sahiji tempat persinggahan henteu didamel, sanaos cuaca goréng anu maksa urang ngarobih jalan. Langkung saé anjeun parios kamungkinan kéngingkeun artos anjeun, atanapi sahenteuna bagian ageung tina éta, sateuacan nutup perjalanan anjeun. Ieu mangrupikeun pembatalan ku perusahaan anu parantos nawiskeun pelayaran, tapi Hal sanésna nyaéta anjeun mutuskeun ngabolaykeunana.

Nalika anjeun mutuskeun pikeun ngajamin pelayaran anjeun, hal anu mimiti anjeun kedah terang nyaéta alesan anu tiasa ngarahkeun anjeun ngabatalkeun perjalanan anjeun, salaku conto, aya waktos nalika aranjeunna henteu ngantep anjeun ngumbara kusabab anjeun dina waktos kehamilan anu langkung maju, sareng anjeun henteu kéngingkeun artos anjeun deui.

Kali asuransi ngaliput anjeun sababaraha kajadian anu teu disangka-sangka sapertos kaayaan darurat kulawarga, bencana alam, kacilakaan, panyawat…. Jumlah anu anjeun ngaasuransikeun bakal dikintunkeun salami pembatalan dianggap dina klausa asuransi. Ieu daptar tina tips pikeun pelayaran pikeun kahiji kalina.

Aya sababaraha asuransi anu gaduh harga tetep gumantung kana tujuan ka jalma anu ngumbara sareng anu sanés anu nerapkeun perséntase pangbalikan kana jumlah perjalanan. Pengembalian dana ieu 5% langkung atanapi kirang, sareng upami penyebabna dibenerkeun. Panon! Kusabab upami anjeun mayar tikét pikeun pelayaran nganggo kartu kiridit, sababaraha kaasup sinyalna pembatalan. Pilarian terang upami kartu anjeun nawiskeun sinyalna ieu.

Asuransi sareng perlindungan médis

naon gejala utama pusing

Patarosan penting anu sanés nalika anjeun badé ngumbara sababaraha dinten, nyaéta naon kajadian upami anjeun peryogi asuransi kasihatan. Kumaha kami parantos nyaritakeun anjeun dina kasempetan anu sanés, dina pelayaran aya bantosan médis, sanaos ieu lumayan mahal, kacuali anjeun gaduh asuransi médis anu tanggel waler pikeun pamariksaan médis sareng pangobatan. Salaku aturan asuransi sedeng-luhur nutupan anjeun dugi ka 30.000 euro tina biaya médis anu tiasa dilegakeun, sareng ieu kalebet biaya gigi.

Asuransi leungitna koper

Ieu rada topik. Nyaéta pisan jarang barang bawaan leungit dina kapal pesiar, kumargi kirimanna dilakukeun dina palabuhan anu sami. Nanging, naon anu tiasa kajantenan nyaéta anjeun parantos ngalaksanakeun perjalanan pesawat sareng kapal pesiar sareng dina tahapan kahiji kantong anjeun leungit. Upami anjeun teu gaduh asuransi dina pesawat, sababaraha perusahaan asuransi pesiar ngajamin anjeun minimal pikeun koper anjeun, Tapi tangtosna, éta henteu hartosna yén anjeun bakal kéngingkeunana deui. Urang nyarioskeun ukur ngeunaan santunan.

Pasti dina kapal pesiar, tapi kuring dipaling di darat

Bener nya éta dina kapal biasana aya kasus perampokan di kabin. Tapi Leres, éta tiasa waé nalika turun ka palabuhan kantong anjeun dipaling atanapi leungit. Dina kasus éta, anjeun kedah tingali naha asuransi anjeun ngan ukur nutupan kajadian anu teu disangka-sangka atanapi naha éta ogé nutupan kacilakaan di darat.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun naroskeun sinyalna sateuacanna artos. Ieu yén upami kartu anjeun dipaling atanapi leungit anjeun tiasa nganggo sababaraha artos dugi anjeun kéngingkeunana, sareng sanés hal anu minor nalika anjeun iinditan ti palabuan ka port. Sahenteuna matak ngamudahkeun pikeun anjeun pikeun terasrasakeun liburan.

Kami arepkeun yén ku tips ieu kami ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun asuransi perjalanan pelayaran anu pangsaéna, hal anu kuring ngarepkeun anjeun henteu kedah nganggo, tapi upami diperyogikeun, anjeun bakal bungah anjeun leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*