Sagalana anjeun tiasa ngalakukeun pikeun senang-senang dina kapal pesiar

tenis

Patarosan na henteu sadayana anjeun tiasa ngalakukeun pelayaran, upami henteu leres aya hal anu teu tiasa dilakukeun dina kapal pesiar. Sakumaha urang sering nyarioskeun ka anjeun, kapal mangrupikeun kota anu ngambang, tapi ulah pikir éta ngan ukur kota mana waé, éta mangrupikeun nyéépkeun liburan anjeun sareng ngaraoskeun waktos luang. Sadayana dirancang pikeun senang-senang.

Sarerea bakal mendakan, naon anu dipikahoyongna, aya hubunganana sareng anu paling olahraga, budak lalaki sareng budak awéwé, gourmet anu paling nuntut ... sareng anu ngan saukur hoyong ngagolér dina tempat tidur gantung anu nyaman sareng ngantepkeun diri dibawa ku angin ngahiliwir.

Rasa kadaharan ti sakumna dunya

Dina parahu aya seueur pilihan pikeun ngadahar hal anu bénten-bénten, anu di luar biasa. Dina hiji sisi aya ruang makan sareng prasmanan sareng anu biasana dikenal salaku asakan internasional, tapi teras aya réstoran istiméwa, anu henteu teras kalebetkeun kana harga tikét, tapi sababaraha kali éta.

Pikeun mesen réstoran, disarankeun anjeun ngalakukeun éta bahkan sateuacan pelayaran angkat, khususna upami anjeun resep ka hiji khususon.

Tulisan anu aya hubunganana:
Dahar di prasmanan atanapi di réstoran khusus, naon anu kuring lakukeun?

Balik kana wisata

Anjeun tiasa ngamangpaatkeun datangna di palabuan pikeun ngalakukeun wisata pantai. Ieu tiasa dikontrak langsung sareng perusahaan pengiriman barang, sareng perusahaan lokal atanapi ngalakukeun éta nyalira. Hurung Artikel ieu Anjeun bakal mendakan kaunggulan sareng karugian nalika ngalakukeun éta salah sahiji cara atanapi anu sanés, pilih anu paling cocog pikeun anjeun.

Tapi, sajaba ti wisata pantai ieu, sababaraha jalma terang yén dina kapal pesiar anjeun ogé tiasa daptar nyandak tur kapal nyalira, dimana aranjeunna nunjukkeun kamar mesin, korsi roda, dapur ... barudak panginten resep kana ideu ieu anu béda-béda.

Kéngingkeun fit

Sanaos dina kapal pesiar aya legenda kota anu nyarios yén anjeun sok gendut, ieu henteu kedah leres. Iinditan dina kapal pesiar tiasa kasempetan idéal pikeun olahraga ker, leumpang atanapi ngaji di daérah anu disiapkeun, latihan olahraga di gim atanapi di lapangan baskét sareng lapangan tenis, salaku conto, bahkan latihan olahraga petualangan kumargi aya parahu anu naék témbok sareng simulasi ombak.

Sadayana sareng monitor, sareng staf terlatih pikeun nungtut anjeun kana pangabisa anjeun. Éta ngeunaan tetep bugar, henteu kahuruan nalika liburan.

Sing saha jalma anu yakin yén ngagaduhan bentuk hartosna santai, sareng nampi sagala jinis pangobatan sareng pijet, ogé ngagaduhan tempatna di spa. Pikeun angkat ka spa biasana henteu kedah dipesen, tapi diperyogikeun pikeun pijet sareng pangobatan.

Buka acara

Salah sahiji obyek wisata anu hébat anu dipimilik ku anjeun nyaéta wisata aranjeunna nunjukkeun. Langkung seueur panumpang pesiar milih perusahaan kapal anu aranjeunna ngumbara dumasar kana barang ieu.

Aya pelayaran tematik, dimana sadaya acara pelayaran, kelas sareng bengkel difokuskeun kana jinis musik, ayeuna kuring émut pelayaran pikeun pencinta opera. Tapi hal anu biasa nyaéta acara éta cocog pikeun sadaya pemirsa, rupa-rupa, sareng kualitas anu saé, anu kuring tiasa mastikeun.

Salian ti bioskop atanapi bioskop tempat acara sentral lumangsung, aya ogé diskotik, bar karaoke, teras sareng musik Latin, dimana anjeun tiasa senang. Sareng seueur.

Diajar anu anyar

Dina parahu anjeun tiasa diajar tina ampir sadayana, tina cara masak souffle anu hadé, raos anggur, nyiapkeun kostum superhero atanapi susunan kembang buatan tangan. Naon deui anjeun bakal tiasa nunjukkeun kamampuan anjeun nyalira, kumargi kontes, sapertos La Voz, atanapi Bakat, dina kapal pesiar modis pisan.

Upami sadayana ieu siga henteu cekap pikeun anjeun, kami nyarankeun anjeun naros monitor anu ngurus hiburan, atanapi ningali agenda anu muncul dina saluran televisi kapal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*