Maria Jose Roldan

Guru Pendidikan Khusus, Psychopedagog sareng sumanget nyerat sareng komunikasi. Kipas hiasan sareng raos anu saé kuring teras-terasan diajar ... teras damel karep kuring sareng karesep kuring, padamelan kuring.