Ana Lopez

Kuring untung pikeun ngalakukeun seueur perjalanan kapal pesiar, kadang-kadang salaku padamel sareng kadang-kadang salaku turis. Tiasa ngabagi pangalaman kuring dina kapal anu béda, sareng ngajelaskeun perjalanan ieu parantos janten pangalaman anu saé. Kuring ogé nganggap yén perjalanan pelayaran disebat janten mesin ékonomi global, sareng aspek ieu kuring resep pisan.