Harga anu pikaresepeun pisan upami anjeun mesen sateuacan 30 Juni di Costa Cruises

Operasi Salida: Teu aya anu tanpa Liburan mangrupikeun kampanye anu dilaksanakeun ku Costa Cruises sahingga sadayana tiasa menikmati liburan anu pangsaéna, tanpa hariwang ngeunaan naon-naon, bahkan harga na. Perusahaan nawiskeun sadayana anu mesen pelayaran naon waé sateuacan 30 Juni harga anu pikaresepeun pisan, sadayana kalebet inuman anu kalebet sareng kaunggulan dina rancana perjalanan Mediterania, Éropa Kalér, Uni Émirat Arab sareng Karibia.

Kampanye ieu ogé aktip pikeun pelayaran anu dipesen pikeun usum panas ieu, sareng jelas usum 2017-2018. Naon deui anjeun tiasa ngadamel tanda pelayaran ieu ngan ukur 50 euro.

Keberangkatan Operasi: Teu aya anu tanpa Liburan nampilkeun harga Total Kanyamanan, pilihan khusus dumasar kana harga anu tetep ti momen munggaran, kalayan inuman sareng pajak kalebetkeun. Salaku tambahan, anu sahandapeun umur 18 taun ngarambat haratis. Sababaraha harga anu anjeun tiasa mendakan henteu ngahontal 500 euro, salami 8 dinten pameuntasan.

Anu janten anggota CostaClub dina tanggal ieu, dina kategori Ambra, tiasa kéngingkeun 100 euro dina sababaraha rute. Kategori ieu mangrupikeun kategori anu dicekel ku anggota anu teu acan ngalakukeun pelayaran sareng, ku sabab kitu, henteu acan akumulasi poin, tapi anu parantos daptar di klub. Sing saha anu parantos janten anggota CostaClub, sareng parantos ngempelkeun poin sareng ngumbara sareng perusahaan pelayaran, ngagaduhan kaunggulan ekslusif, sapertos kiridit 400 euro kanggo dibuwang dina kapal.

Upami anjeun mutuskeun ngadamel perjalanan sareng Costa Crucero Kapal-kapal anu balayar ngurilingan kapuloan Mediterania nyaéta Costa Fascinosa, Costa neoRiviera, Costa neoClassica atanapi Costa Luminosa. Upami anjeun hoyong mendakan kaéndahan Laut Kalér anjeun bakal angkat di Costa Favolosa, Costa Mediterranea atanapi Costa Magica.

Sing saha anu hoyong nyobian pelayaran anu langkung aheng tiasa mutuskeun pikeun Uni Émirat Arab sareng Basisir Mediterania, atanapi Karibia dina kapal Pasipik Pasipik atanapi bahkan langkung jauh ... Maladéwa balayar sareng Basisir Neoklasik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*