Sadaya kuncén, numutkeun perusahaan pengirim, tina étika nalika pelayaran

Salah sahiji mamang anu teras-terasan nyerang urang nalika nuju pelayaran nyaéta naha kuring bakal diasah atanapi dibaju pikeun kasempetan éta. Dina halaman perusahaan pangiriman anu anjeun badé ngumbara anjeun bakal ngagaduhan sadaya inpormasi labélna, kumaha anjeun kedah diasah, anu dipénta ku anjeun dina unggal kasempetan. Kumisan ti ningali halaman perusahaan tetep émut upami aya acara anu khusus, sapertos taun énggal, wengi Valentine sareng, tangtosna, yén aya protokol kanggo wengi nganggo bodas anu biasana dirayakeun dina unggal pelayaran.

Dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun naon labél numutkeun perusahaan utama, tapi urang parantos ngarepkeun yén tren nyaéta labél ieu janten langkung santai sareng santai. Sareng panasaran, trend ieu langkung ageung di perusahaan paling mewah.

Kapal pesiar Azamara sareng Jalur Pelayaran Norwegia

Pelayaran Azamara tangtukeun labél anjeun salaku "Resort kausal". Pikeun jaket lalaki pikaresepeun, tapi henteu penting, baju olahraga, calana. Aranjeunna henteu ngagaduhan wengi anu resmi, malahan henteu meryogikeun tatakrama dina tuangeun kaptén. Aranjeunna henteu ngantep anjeun lebet ka kamar makan utama tanpa alas kaki, dina cangkéng, baju renang atanapi jins.

Jalur Pelayaran Norwegia henteu ngagaduhan wengi resmi. Dina waktos tuang siang anjeun tiasa nganggo kaos sareng calana, bahkan jeans sareng awéwé tiasa nganggo calana luhur. Réstoran khusus dianggap langkung elegan, tapi teu aya kode pakéan pikeun angkat ka aranjeunna, ku perusahaan pengiriman barang. Anjeun tiasa tuang siang sareng tuang siang dina baju renang di réstoran outdoor sareng Tambaksari.

Pelayaran Selebritis, Cruises Kristal sareng Jalur Cunard

Selebriti Pelayaran ngabedakeun dina halaman na teh baju pikeun sadidinten, baju pikeun dinten di palabuhan sareng baju kanggo tuang, anu dina gilirannana tiasa resmi, atanapi teu resmi. Pakéan sore pikeun aranjeunna sareng tuxedos kanggo aranjeunna dianggap resmi. Ku jalan kitu, di Artikel ieu Kami ngajawab patarosan naha anjeun tiasa nyéwa tuxedo anjeun dina kapal. Kami parantos ngantisipasi leres éta.

Pelayaran Kristal Éta ogé netepkeun 3 tingkatan pakéan gumantung kana éta malem resmi, teu resmi atanapi santai. Dina sonten resmi, salian ti tuxedo, aranjeunna nampi jas hideung nganggo dasi atanapi bow bow. Éta panginten ti perusahaan pengiriman barang sareng peuting langkung resmi, Dina pelayaran 10 dinten aya 3 wengi resmi. Jeans, kolor, kaos olahraga sareng topi henteu kénging di ruang makan utami saatos 6 sonten.

Baris Cunard turutan labél anu sami anu anjeun nyauran peuting resmi, semi formal sareng elegan. Kodeu pakéan naon waé kaasup henteu ngan ukur pikeun réstoran, tapi pikeun sadaya daérah umum saatos genep soré. Kolor sareng baju renang dilarang di réstoran utama dina kapal.

Kosta Cruises, Putri Cruise sareng Royal Karibia

Costa Cruises ngagaduhan 2 wengi resmi dina kapal pesiar Karibia sareng 1 atanapi 2 di Éropa, tapi aranjeunna nganggap baju koktail formal kanggo awéwé sareng lalaki anu cocog. Hurung Costa Cruises enya anjeun tiasa nganggo calana jeans pikeun lebet ruang makan.

Putri Cruises kalebet wengi resmi, anu henteu kedah nganggo tux, jas anu poék cekap, sareng wengi santai. Sanaos dina tiori jeans henteu kénging di ruang makan utama, kanyataanna nyaéta, ayeuna, anjeun tiasa nganggo éta tanpa masalah.

Labél tina Royal Karibia kalebet kasual formal, pinter, sareng kasual malem. Pondok henteu kénging pikeun tuangeun, sanés pikeun aranjeunna ogé pikeun aranjeunna. Sareng panasaran, calana jeans diidinan, tapi éta maitre d anu ngagaduhan hak panarimaan upami papakéan anjeun henteu dianggap pantes.

Jalur Cruise Disney

El kode tag Disney Anjeunna nyarios yén aya wengi semi resmi, anggun (dangdan), sareng wengi santai. Tapi kuring hoyong masihan anjeun ideu yén anu pikaresepeun sareng khusus ngeunaan perusahaan ieu milikna Peuting tematik, sok aya sahenteuna hiji per pelayaran, sareng éta tiasa janten wengi bajak laut, atanapi wengi tropis, putri-putri, atanapi petualangan ...

Kuring miharep tulisan ieu ngabantosan anjeun pikeun langkung jelas ngeunaan unggal perusahaan nganggap labél na.

Tulisan anu aya hubunganana:
Baju naon anu kuring nempatkeun dina koper kuring upami kuring nganggo pelayaran Mediterania?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*