Kapal pesiar dina basa Spanyol

Pelayaran Mediterania dina basa Spanyol

Kadang-kadang nalika hiji jalma dina pelayaran, aranjeunna hoyong senang-senang sareng ningali tempat-tempat énggal, ogé bersantai dina kapal sareng ngararasakeun pelesir kahirupan. Dina waktos anu sasarengan, Pagawé kapal pesiar anu kéngingkeun gajih kedah paham kana basa supados tiasa dianggo, sabab dipikaterang yén dina pelayaran tiasa aya jalma-jalma ti sadayana kabangsaan anu hoyong ngaraosan wisata kapal. Naha anjeunKumaha kuring buku pelayaran dina basa Spanyol??

Tapi kumaha upami jalma-jalma éta henteu ngartos seueur basa sareng ngan ukur nyarios basa Spanyol? Naha éta mungkin aranjeunna tiasa nikmati kapal pesiar dina basa Spanyol sareng anu ku cara kitu basana sanés wates pikeun saha waé? Sigana mah mungkin sareng upami anjeun hoyong pelayaran dimana basa Spanyol ukur nyarios, maka ... anjeun tiasa ngaraosan. 

Pullmantur Cruises

pantai idilis

Pullmantur Cruises mangrupikeun perusahaan anu mikirkeun sadayana ieu sareng mimiti ngadamel rancana perjalanan di sakitar Laut Tengah sareng ngagaduhan kapal permanén di Karibia. Ieu mimiti dioperasikeun di 2001 ngurilingan Laut Tengah ku Oceanic anu terkenal, kapal anu saacanna milik perusahaan pelayaran Premier Cruises.

Ieu suksés pisan sabab kapal na bau ampir sok pinuh sareng biasa ngagaduhan padumukan anu saéstuna tinggi. Jalma-jalma sadar yén éta cara anu saé pikeun menikmati pelayaran anu hadé sareng basa éta sanés halangan pikeun berinteraksi sareng anu sanés, kumargi éta ngan ukur ditujukeun pikeun jalma anu nyarios Spanyol.

Jasa béda

Sanaos pelayaran henteu dugi ka umum (nyaéta, saha waé anu tiasa ngaaksésna), waktos ayeuna perusahaan nawiskeun jasa anu sanés sanaos katégori sareng fasilitasna sami. Pullmantur Cruises ngaluncurkeun rancana perjalanan anu ditujukeun pikeun masarakat Spanyol.

Kapal-kapal na nyebrang Laut Tengah, Ibu Kota Éropa, Balantik sareng Karibia, nawiskeun kagiatan sareng hiburan sepanjang waktos sadidinten. Masalahna nyaéta jalma-jalma humandeuar yén kru nyarios salain basa na, Inggris ... Sareng seueur jalma ti buana éta henteu.

Pikeun sadayana ieu, perusahaan mutuskeun pikeun masihan aranjeunna jasa ekslusif kanggo terang dunya diadaptasi kana ciri-cirina, boh dina cara hirup boh dina basa. Janten, jalma-jalma anu mutuskeun pikeun ngalaksanakeun jenis pelayaran dina basa Spanyol bakal raoseun di bumi. Mangrupikeun cara pikeun tiasa ngajaga konsumén anu teu hoyong ngaraos kumaha basa tiasa janten halangan hubungan sareng anggota kapal anu sanésna atanapi nalika aranjeunna sumping di tempat anu anyar pikeun didatangan.

Pentingna klien

pelayaran Spanyol méwah

Di Pullmantur Cruises aranjeunna hoyong masing-masing jalma anu naék kapalna raoseun unik sareng istiméwa, sabab éta sabab komitmen pikeun ngalaman pangalaman anu teu tiasa hilap, tiasa ngaraosan di bumi, ngaraosan émosi sareng tiasa senang sareng santai di kapal. tina kapalna. Ieu anu ngajantenkeun aranjeunna unik dibandingkeun sareng pelayaran anu sanés, sabab éta sababna aranjeunna mutuskeun nyiptakeun perjalanan khusus éta, supados jalma-jalma anu nyarios basa Spanyol moal ngaraos pisah sareng tempat anu aranjeunna didatangan atanapi jalma anu aranjeunna kenal dina perjalanan kusabab idiom.

Sajaba ti éta, Perusahaan ieu badé nyayogikeun palayanan palayanan ka sadayana caket sareng kahadéan anu mungkin supados panumpang ngaraos bagja janten sareng aranjeunna. Hatur nuhun kana padamelan sadidinten aranjeunna tiasa kéngingkeun teu langkung ti 5 kaunggulan kaunggulan. Sadaya ieu nambihan kana gastronomi anu saé kalayan mérek kualitas luhur.

Bahasa resmi

Bahasa dina kapal Pullmantur Kapal pesiar nyaéta Español sabab jalma-jalma anu naék resep resep sareng kulawarga sareng raoseun raoseun. Ku alatan éta, cara anu pangsaéna pikeun ngarambat sareng jalma anu anjeun henteu terang nyaéta anjeun sadayana gaduh basa anu sami.

Hal anu pangsaéna nyaéta layanan dina kapal, kagiatan sareng acara ogé Spanyol. Tapi tangtosna, basa Spanyol langkung ti ngan ukur basa, éta ngeunaan filosofi hirupna. Pikaresepeun bakal dilakukeun nuturkeun tradisi anu anjeun yakin ogé bakal terang, kalayan adat istiadat sareng jadwal anu bakal ngajantenkeun anjeun betah. Pullmantur sanés ngan ukur hoyong ngabagi basa sareng anjeun, tapi yén anjeun tiasa bagikeun sareng aranjeunna ogé cara hirup sareng senang. Kusabab kitu, aranjeunna hoyong upami anjeun mutuskeun ngumbara di Pullmantur pelayaran anjeun betah di bumi, tapi di tengah laut.

Kapal pesiar dina basa Spanyol: ku sareng Spanyol

Sanaos moto perusahaan nyaéta yén pikeun sareng Spanyol, kanyataanna éta henteu ngan ukur museur ka masarakat Spanyol, tapi ogé museur ka saha waé anu hoyong resep pelayaran sareng anu nyarios basa Spanyol. Dina waktos anu sami, upami anjeun jalma anu henteu nyarios basa Spanyol salaku basa indung tapi anjeun hoyong diajar nyarios basa Spanyol sareng anjeun ngagaduhan paréntah anu saé, éta mangrupikeun pilihan anu saé.

Ku cara kieu, anjeun tiasa nampi pelayaran dina basa Spanyol sareng anjeun tiasa ningkatkeun basa ieu upami éta anu anjeun pikahoyong. Sanaos anjeun kedah émut yén anjeun moal tiasa nyarios dina basa anu sanés ti Spanyol ... upami anjeun ngaluncatan pelayaran ieu pikeun anjeun ngan ukur nyarios sareng éksklusif dina basa Spanyol.

Seueur jasa anu pikaresepeun

Pelayaran nyarios Spanyol

Salian ti gaduh sadayana dina basa Spanyol, aya ogé jasa sanés dina pelayaran anu tiasa ngajantenkeun anjeun langkung resep ngaraosan éta. Di perusahaan Pullmantur Cruises jasa ieu menonjol:

  • Sadayana kaasup
  • Senang pikeun sadayana
  • Gastronomi saé
  • Wisata kualitas
  • Spa laut
  • Ngagungkeun di kapal laut

Saolah-olah éta henteu cekap teuing tiasa nyayogikeun anjeun tawaran sareng diskon sahingga anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun anjeun sareng sareng kulawarga atanapi réréncangan anjeun. Ngarasakeun pelayaran khusus nganggo basa Spanyol tiasa sareng anjeun tiasa mesen upami anjeun hoyong.

Upami anjeun milari kapal pesiar dina basa Spanyol, anjeun moal kedah ngaraos yén basa ngawatesan hubungan sareng jalma sanés duanana dina kapal atanapi dina perjalanan anu tiasa anjeun laksanakeun nalika turun tina kapal. Ayeuna, anjeun tiasa ngaraosan pinuh menikmati jasa sareng basa indung anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Zenith, salah sahiji kapal bintang Pullmantur, sareng ikon perjalananana

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*