Pelayaran usum salju, ayeuna waktosna milih aranjeunna

pelayaran pelayaran

Dina imajinasi urang, kami gaduh pelayaran matahari sareng usum panas anu panjang pakait, tapi aya cara séjén pikeun ngararasakeun fasilitas sareng bentang anu endah, nyaéta ngeunaan ngadamel Cruising dina usum salju nalika padumukan langkung handap sareng harga langkung terjangkau… Sanaos dina hal ieu anjeun ogé tiasa mendakan kejutan, kumargi Natal sareng akhir taun ogé usum tinggi pikeun pelayaran. Éta dianggap pelayaran usum salju, di beulahan bumi kalér, ti bulan Oktober dugi ka Maret.

Sanaos ayeuna urang nuju usum panas, ieu waktos anu pas pikeun buku pelayaran usum anjeun ka Kapuloan Kanaria, Eropa, Asia, Selandia Baru… Hayu anjeun kaget ku tujuan anu jauh sapertos contona Pulau Paskah.

Tujuan méwah dina usum salju

Sakumaha anu kuring parantos sateuacanna, usum salju mangrupikeun waktos anu idéal pikeun didakan bentang aheng sareng tempat sapertos Uni Émirat Arab, India, atanapi Asia .... anjeun kedah gaduh waktos sakedik sareng pelayaran ieu, angkat ti Barcelona, ​​ngagaduhan lilana rata-rata tilu minggu. Upami anjeun henteu gaduh seueur waktos pikeun nganapigasi sareng anjeun badé dugi ka tempat-tempat anu jauh ieu, pilihan na nyaéta hiber ka palabuhan palabuan kapal, tapi tangtosna, anjeun bakal sono kana sabagéan ageung tina perjalanan sareng kanikmatan kapal sorangan. Kami masihan anjeun sapotong inpormasi: dina usum salju pendudukan parahu kirang 15%, Supados sadayana janten langkung lincah sareng tenang.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pelayaran méwah anu luar biasa di walungan Brahmaputra di India

Sedengkeun pikeun harga, upami urang ngabandingkeun tujuan ieu dina usum panas sareng usum salju, hargana diréduksi sakitar 25%, anu masihan anjeun pilihan pikeun nyéwa langkung seueur wisata atanapi ningkatkeun kabin anjeun nyalira. Harga anu pangsaéna antara akhir Nopémber sareng Natal. Pikeun masihan anjeun ngan ukur hiji rujukan, ti 23 dugi ka 30 Nopémber, pelayaran ngalangkungan Maladéwa, dina kabin ganda standar, kalebet hiber, hargana sakitar 600 euro per jalma, naha anjeun tiasa percanten? Aranjeunna leres-leres harga anu pikaresepeun pisan.

Pelayaran walungan dina usum salju

pelayaran walungan

Pilihan séjén anu pikaresepeun pikeun usum salju nyaéta pelayaran walungan di walungan hébat Éropa. Kacida populérna nyaéta tujuan di Éropa tengah, Rhine, Danube, Seine.

Natal sareng Hawa Taun Anyar dianggap usum luhur, kota-kota anu saé sareng ku pesona Natal éta sareng pasar. Tapi upami anjeun ngumbara saatos akhir taun, atanapi dina dinten mimiti Désémber, anjeun bakal resep hal anu sami, sareng kirang jalma.

Upami anjeun wani dugi Nopémber anjeun tiasa nyandak lalampahan turun Volga sareng nganjang ka kota-kota utama Rusia salami 11 dinten, sakitar 700 euro per jalma, kalebet pesawat, wisata sareng tips. Hurung Artikel ieu anjeun bakal mendakan conto pelayaran ngalangkungan kota-kota kaisar Rusia.

Upami anjeun henteu kantos ngalaksanakeun pelayaran walungan, kuring nyarankeun pangalaman éta, éta mangrupikeun cara sanés perjalanan, langkung santai sareng sadaya kanyamanan dugi ka pusat kota langsung.

Ngalakukeun usum pareum, ti usum salju dugi ka usum panas

pasangan pantai

Upami hal anjeun nuturkeun usum panas sareng henteu tiis pisan maka, émut éta di beulahan bumi beulah kidul nyaéta usum panas. Waktosna kanggo perjalanan anu ngalangkungan Karibia, Amérika Kidul, Hawaii, Afrika Kidul, Australia, Selandia Baru, atanapi Antartika jarak jauh ... sanaos dina kasus anu terakhir, anjeun moal mendakan seueur panas, tapi pelayaran petualangan anu megah anu anjeun moal sanggup ngalakukeun iraha waé deui tibatan usum salju di dieu.

Tujuan anu urang pikaresepeun pisan nalika usum panas austral (usum salju pikeun Hémisfér Kalér) nyaéta Patagonia Argéntina atanapi Chili, dimana ningali fjords sakumaha atanapi langkung spektakuler tibatan di Norwégia.

Hal anu paling gampang dina perjalanan dugi ka usum panas konstan ieu nyaéta milih koper: sunscreen, topi, sendal, calana pondok, baju renang, kaos oblong, sapasang baju elegan, sareng voila.

Kami arepkeun ideu ieu ngadorong anjeun pikeun mesen pelayaran usum salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*