Publicidad

Absolut Cruises mangrupikeun blog anu didaptarkeun pikeun pelayaran, sareng pemirsa anu lokalisasi pisan ti para nasabah anu resep nyobian jenis wisata anyar ieu. Di Absolut Cruises kami masihan anjeun sababaraha pilihan iklan pikeun tiasa ngaiklan perusahaan sareng / atanapi jasa anjeun.

    Kuring tarima Kawijakan ngolah data.

    Nalika ngirimkeun formulir, data sapertos email sareng nami anjeun dipénta, anu disimpen dina cookie supados anjeun henteu kedah ngalengkepan deui dina kiriman kahareup. Kalayan ngirimkeun formulir anjeun kedah nampi kabijakan privasi kami.

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan data: Bales kana pamundut anu ditampi dina formulir
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    5. Hak: Akses, koréksi, hapusan, watesan, portabilitas sareng mopohokeun data anjeun