Sarat pikeun damel dina kapal pesiar

Cruise gigireun pantai

Di urang aya seueur padamelan anu béda-béda, boh di darat boh di laut. Seueur jalma ningali kapal pesiar salaku kasempetan pikeun tiasa damel sareng ngasilkeun artos anu lumayan. Hiji-hijina hal anu upami anjeun mikir damel dina kapal pesiar, anjeun kedah émut yén éta sanés padamelan sapertos anu biasa anjeun biasa dugi ka ayeuna.

Nalika anjeun satuju damel dina kapal pesiar, éta sanés padamelan 8 jam teras anjeun tiasa balik ka bumi sareng kulawarga anjeun atanapi hirup normal di luar damel. Nalika anjeun damel dina kapal pesiar, hirup anjeun salami waktos damel anjeun dina kapal pesiar sareng éta tiasa lepas tina sababaraha minggu dugi ka sababaraha bulan, sareng éta bakal 24 jam sapoé, sanaos anjeun gaduh pergeseran sareng istirahat , tangtosna. Tapi dina istirahat anjeun, anjeun bakal dina pelayaran.  

Hal anu saé pikeun damel dina kapal pesiar nyaéta salain damel, anjeun tiasa senang sareng kolega Anjeun, pendak sareng seueur jalma anu pikaresepeun sareng bahkan resep tempat-tempat anyar anu anjeun panginten henteu ngagaduhan aksés ... sareng ogé anjeun aranjeunna mayar pikeun éta.

Dianggo dina kapal pesiar

awak kapal pesiar

Milarian padamelan dina kapal pesiar, sapertos anu kuring tos sebatkeun di luhur, sigana mangrupikeun padamelan anu idéal pikeun seueur jalmi. Jenis pagawéan ieu gaduh gambar anu ngagemeskeun, anjeun nganapigasi ngalangkungan lautan sareng laut sareng nganjang ka sababaraha nagara ... anjeun cicing dina kapal anu pinuh ku kamewahan dimana sadayana nganggo baju tuang sareng anjeun resep sagala kagiatan hiburan. Sareng ogé, upami anjeun dibayar kanggo aya sareng ngalaksanakeun padamelan nalika anjeun ngagaduhan pangalaman anu matak.

ogeÉta mangrupikeun padamelan musiman sareng éta sababna seueur jalma resep murid atanapi jalma anu nyandak sataun sabatika katarik ku jinis damel ieu. Tapi anjeun kedah terang yén sadaya padamelan gaduh pro sareng kontra sareng damel dina kapal pesiar henteu bénten.

Kaseueuran - tapi henteu sadayana - nawaran padamelan dina kapal pesiar biasana opat dugi genep bulan sareng jalma-jalma anu hoyong padamelan éta kedah langkung ti 21 taun, sanaos ieu tiasa beda-beda ti hiji perusahaan ka perusahaan anu sanés.

Tungtutan panggedéna

Paménta anu paling ageung pikeun propésional dina perusahaan pangiriman naon waé anu langkung bersih, portir, palayan - kalayan kualifikasi silaturahmi-. Dina seueur pelayaran nalika aranjeunna nyuhungkeun padamel, aranjeunna milari jalma anu gaduh pangalaman, kalayan latihan anu mantep sareng bahkan upami aranjeunna nyéwa aranjeunna langkung resep yén aranjeunna nampi kursus ti perusahaan supados aranjeunna terang kumaha aranjeunna kedah sumping dina pelayaran. Sanaos kursus ieu ogé biasana kalebet pengertian kaamanan anu penting pikeun diperhatoskeun dina kapal.

Naon anu diperyogikeun pikeun damel dina kapal pesiar

Ieu kaayaan minimum atanapi kualitas anu biasana dipénta pikeun ngeusian posisi pagawé dina kapal pesiar:

  • Janten umur légal
  • Kagungan kabangsaan dipénta ku perusahaan pengiriman barang
  • Nyarios sababaraha bahasa -utamana Inggris-
  • Lulus ujian médis
  • Gaduh katerampilan sosial sareng katerampilan jalma
  • Bisa ngalakukeun gawé babarengan
  • Boga dokuméntasi hukum dina urutan
  • Daék kerja keras dina pergeseran padamelan intensif

Salian ti palayan dina kapal pesiar, palayan atanapi tukang beberesih, seueur ogé propésional anu sanés anu diperyogikeun akreditasi sareng pangalaman akadémis anu saluyu, sapertos: juru masak, tukang pijet, guru kabugaran, personél kageulisan sareng éstétika sareng profesional sanés. propil anu ditungtut ku kota ngambang hébat.

Naha éta padamelan anu saé pikeun anjeun?

pramugari kapal pesiar

Upami anjeun leres-leres hoyong damel dina kapal pesiar, henteu ngan ukur padamelan kaluar, anjeun kedah pastikeun yén ieu anu anjeun pikahoyong. Pikeun jasa dina kapal janten unggulan, para karyawan kedah senang sahingga, anjeun kedah leres-leres hoyong damel dina kapal éta.

Naha anjeun siap ngalalana?

Nalika anjeun damel dina kapal pesiar anjeun bakal iinditan sababaraha bulan sareng dina waktos anu sami anjeun bakal damel. Anjeun moal tiasa milih kapal atanapi rute anu aya, tapi anjeun kedah siap-siap ngarambat sareng damel dimana waé di dunya. Ieu mangrupikeun pamikiran anu bagja pikeun sababaraha jalma, tapi panginten henteu teuing pikeun batur.. Upami anjeun tiasa fleksibel ngeunaan ieu, maka kamungkinan anjeun badé damel dina kapal pesiar bakal ningkat.

Naha anjeun mumpuni?  pelayaran di jero

Upami anjeun hoyong nyobian padamelan dina kapal pesiar, anjeun kedah terang yén anjeun bakal ngagaduhan seueur persaingan pikeun kéngingkeunana ogé, éta bakal janten persaingan anu tangguh. Teu aya gelar resmi atanapi sadaya pangalaman anjeun bakal langkung saé tibatan anu sanés, sababaraha bakal ngagaduhan kualifikasi anu langkung saé tibatan anu sanés atanapi langkung pangalaman, tapi dina akhir dinten Kami nyarios ngeunaan jalma sareng kumaha kaayaan anjeun ogé bakal penting pisan pikeun kéngingkeun padamelan éta.

Tapi pikeun ngaksés, contona, padamelan anu meryogikeun kualifikasi anu pasti, éta bakal janten naon anu bakal dipénta pikeun ngaksés padamelan éta. Milarian padamelan anu anjeun pikahoyong sareng tingali naha anjeun ngagaduhan latihan anu dibutuhkeun, upami anjeun damel… teraskeun! Anjeun teu kedah éléh ku nyobian.

Naha anjeun jalma anu cocog pikeun padamelan éta?

Ngan kusabab anjeun ngagaduhan kualifikasi sareng pangalaman anu aranjeunna pénta sanés hartosna anjeun kedah janten jalma anu pas pikeun padamelan éta. Sedengkeun ideu damel di panjuru dunya bari ngotéktak sareng ngasilkeun artos dina waktos anu sasarina siga anu ngimpiÉmut yén anjeun bakal aya damel sareng yén anjeun kedah gaduh kapribadian anu leres pikeun éta. Naha anjeun ngagaduhan kayakinan sareng anu kedah kaluar sahingga para panumpang tiasa ngaraos resep aya anjeun?

Naha anjeun resep pendak sareng jalma anyar sepanjang waktos sareng damel babaturan anyar? Naha anjeun sanggup damel salaku hiji tim sareng nuturkeun paréntah ti atasan? Upami anjeun jalma anu ditarik atanapi isin pisan, anjeun kedah jujur ​​ka diri anjeun sareng pikir upami ieu leres-leres janten padamelan anu saé pikeun anjeun. Pikeun nyandak padamelan ieu anjeun henteu kedah ukur mikirkeun artos, tapi anjeun kedah mikirkeun upami anjeun leres-leres bagja ngalaksanakeun padamelan sapertos kieu.
Maria Jose Roldan

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.