Naha aya jangkauan ngagunakeun ponsel dina pelayaran?

roaming

Sababaraha anjeun parantos naros ka kami naha anjeun tiasa nganggo telepon sélulér anjeun dina kapal pesiar. Upami anjeun milari inpormasi dina Internét, anjeun bakal sieun, sabab parantos aya sareng dilaporkeun kasus pangguna anu mayar dugi ka 800 euro dina tagihan telepon sélulérna ngan ukur parantos nganggo telepon. Ieu mangrupikeun kasus anu ekstrim, tapi tina absolutcruceros kami hoyong ngingetan éta ngagunakeun telepon sélulér anjeun dina dewan bakal ningkatkeun tagihan anjeun, sabaraha bakal gumantung kana perusahaan anjeun.

Naséhat munggaran urang nyaéta anu langsung nelepon panyadia telepon sélulér anjeun sareng ngawartosan anjeun ogé, gumantung kana rancana perjalanan anjeun, naon sinyalna sareng harga anu anjeun anggo atanapi nelepon anjeun dina telepon. Sareng ayeuna kanggo tip anu sanés.

Dina kapal mobile dina modeu pesawat

Kami nyarankeun éta nalika browsing ngajaga telepon sélulér pareum, atanapi upami anjeun resep dina modeu pesawat, janten éta moal nyambung kana jaringan naon waé, éta moal milarian deui ogé bakal ngaleungitkeun batréna sareng anjeun tiasa nyandak sadaya poto atanapi ngarékam pidéo anu anjeun pikahoyong.

Pilihan sanésna, tapi urang leres nyarankeun anu munggaran, nyaéta aktipkeun pamilihan jaringan manual sareng nganonaktifkeun pamilihan otomatis dina setélan telepon anjeun. Ku cara ieu anjeun bakal yakin yén éta henteu nyambung ku teu dihaja kana jaringan naon waé atanapi ka jaringan satelit tina parahu. Anu goréng nyaéta telepon anjeun bakal sadayana

Upami anjeun kedah kontak, dina kapal anjeun tiasa nyandak alat sélulér sapertos tablet atanapi laptop, sareng pikeun sambungan Internét anjeun tiasa nyéwa bonus per menit. Kami parantos nyarios ngeunaan kumaha ngagunakeun Internét dina kapal Artikel ieu.

Ngumbara maritim

Ayeuna, panyadia telepon sélulér ageung parantos nawiskeun paket pelayaran supados anjeun anggo nomer nasional anjeun sami. Nelepon aranjeunna atanapi kotektak halaman wébna sareng aranjeunna ngajelaskeun ogé naon pilihan anu anjeun gaduh, sareng awas! sabab naon anu urang terang salaku roaming sareng anu di Éropa henteu aya deui diantara nagara-nagara Uni Éropa, henteu sami sareng ngumbara laut.

Kami nyandak halaman Jeruk salaku conto, di jerona aranjeunna ngajelaskeun roaming ogé dina salah sahiji tab anu aranjeunna rinci Panutup Laut sareng Satelit. Dina hal ieu (mangrupikeun conto) aranjeunna gaduh cakupan sareng operator cakupan maritim ieu:

  • Oceancel - (Siminn Network): € 10,31 / mnt (kaasup PPN.)
  • Telecom Italia Mobile (TIM): € 10,31 / mnt (kaasup PPN.)
  • MCP: € 10,31 / mnt (kaasup PPN.)
  • Mobilitas AT&T: € 10,31 / mnt (kaasup PPN.)
  • Seanet Maritime: € 10,31 / mnt (kaasup PPN.)

Kalayan biaya pendirian telepon: € 0,73 (kalebet PPN) kanggo telepon anu ditampi sareng ditampi. Laju dilarapkeun per detik ti detik kahiji. Salain ti operator maritim ieu ku telepon, aranjeunna ngawincik satelit anu ngalangkungan sambunganna, nalika maritim henteu mungkin, sareng biayana.

Perusahaan pangiriman sareng panggunaan telepon sélulér

Sadaya perusahaan perkapalan ageung parantos nawiskeun jasa ponsel di luar negeri, di jero kapal. Dina hal ieu anjeun kedah ngonpigurasikeun telepon, pikeun perusahaan anjeun kedah ngabantosan anjeun, Sélular Di Laut, dina kasus Norwegia Cruise Line, contona. Gumantung kana model telepon anjeun, éta nyambung kana jaringan nalika nembongan: cellularatsea, wmsatsea, NOR-18 atanapi 901-18.

Jasa telepon sélulér ieu dina kapal NCL kapal téh sayogi di perairan internasional (ieu jarak 12 mil laut atanapi langkung ti basisir) sareng otomatis pegatkeun nalika kapal dugi ka palabuhan atanapi caket ka basisir. Ongkos anu dicarioskeun ku panyadia anjeun, perusahaan pengiriman barang ngan ukur ngagampangkeun sambungan.

Telepon internasional kalayan kartu prabayar

Pilihan séjén pikeun nyaéta nelepon telepon internasional kalayan kartu prabayar keur nelepon ti luar negeri. Kartu ieu biasana dijual dina kapal nyalira, di palabuan, pusat perbelanjaan sareng jinis pendirian sanés. Anjeun bakal kedah nelepon tina nomer anu sanés ka anjeun sareng anjeun moal nampi telepon kana nomer anjeun, tapi anjeun bakal nyambung sareng jaminan prabayar.

Kami arepkeun kami parantos ngabantosan anjeun sareng, émut naséhat munggaran kami, dina kapal, langkung saé éta mareuman hapé anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
On harga naon kuring tiasa gaduh Wi-Fi sareng Internét dina pelayaran?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*