Tip pikeun pakét pikeun pelayaran

koper_ lengkep

Abdi hoyong nyerat sababaraha garis ngeunaan wates koper anu tiasa anjeun pelayaran, sabab sanaos leres éta henteu aya larangan sapertos dina maskapai, ku akal sanés éta sanés ngeunaan gerak sareng sadaya baju.

Hususna pikeun masalah praktis sareng éta kabin sareng lamari na leutik (dina sababaraha kasus kuring bakal wani nyebut yén éta leutik pisan), sareng anjeun moal tiasa ngalih nyaman sareng koper di antawisna, atanapi anjeun kedah ngantep sabagian hal dina koper éta nyalira.

Pokokna, kuring badé masihan anjeun sababaraha ideu dasar dina koper anjeun nalika nuju pelayaran.

Hal anu kahiji nyaéta (sakumaha kajadian nalika anjeun ngapung) Kuring nyarankeun yén anjeun nyandak koper bawa ku kabutuhan poko, sapasang parobihan, baju renang, jamban sareng piyama. Ieu bisi koperna rada lami dugi ka kabinna, sareng anjeun tiasa ngamimitian nikmati perjalanan tanpa setrés.

Pilarian terang perkawis cuaca di tempat tujuan, tong meunang ideu anu tos disangka, di Karibia oge hujan.

Hiji kaunggulan nyaéta unggal waktos kapal pesiar kirang pilih-pilih ngeunaan tatakrama, malah anu méwah muka leungeun. Sanaos leres, tuang tuang siang atanapi tuang siang sareng kaptén tetep peryogi jas koktail pikeun aranjeunna (sahenteuna) sareng baju kanggo aranjeunna. Upami anjeun henteu kersa nampi formalitas ieu, muhun, anjeun tiasa nolak uleman sareng tuang tuang di réstoran sanés dina kapal wengi éta. Émut, éta mangrupikeun perjalanan anjeun sareng anjeun mutuskeun nikmati ku jalan anjeun.

Ogé émut yén kapal ageung kagungan anjeun gym, kolam renang, mini golf, lapangan olahraga, ... nyaéta ...Pek sababaraha sapatu olahraga sareng baju anu garing garing, sabab bakal aya seueur kasempetan pikeun olahraga.

Kuring miharep tips ieu parantos ngabantosan sareng ngadorong anjeun pikeun ngalalana, naon waé durasi éta sok janten pangalaman anu teu tiasa dilupakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*