Usum pelayaran dugi ka harga Imserso

manula

Kusabab 15 Séptémber kamari, tenggat waktos pikeun nyuhungkeun perjalanan ti Imserso, program pariwisata sosial pikeun manula, parantos kabuka. Mangsa ieu dugi ka 1 Désémber. Sanaos diantara perjalanan anu ditawarkeun kuring henteu mendakan pelayaran, anu leres nyaéta Sababaraha perusahaan perkapalan sareng agénsi perjalanan ngamangpaatkeun tanggal ieu pikeun nyandak pelayaran dina harga Imserso, nyaéta harga anu saé pisan, sareng sarat yén aranjeunna nyuhungkeun panawaranana nyaéta yuswa langkung ti 55 atanapi 60 taun .

Kuring bakal nyaritakeun ngeunaan sababaraha usulan anu aya dina méja sahingga anjeun tiasa ngalakukeun pelayaran méwah, dina harga Imserso.

Kapal pesiar anu kuring ningali angkatna ti Barcelona aranjeunna nyebrang Laut Tengah. Kuring ngajukeun opat pilihan ieu, sareng tanggal reservasi na, tapi anjeun tiasa parios sareng agénsi perjalanan sareng milarian terang perkawis anu sanés.

Dugi ka 30 Séptémber, anjeun tiasa masihan reservasi di Costa Diadema pikeun perjalanan 6 wengi ti Barcelona ka Marseille sareng deui ka Barcelona. Keberangkatanna nyaéta tanggal 12 Désémber, harga anu paling murah kanggo kabin interior di 75 euro langkung ti 55 taun sareng tanpa pajak, tapi éta kalebet papan lengkep dina parahu sareng panggunaan sadaya daérah umum, hiburan, acara ...

Dugi ka 5 Oktober anjeun tiasa ngadamel reservasi Wisata di Sovereing tina 149 euro, pajak henteu kalebetkeun, pikeun ngalaksanakeun Kelir tina pesiar Mediterania.

Y MSC ngajukeun anjeun dua pelayaran, salah sahiji dina MSC Fantasia tina 235 euro, reservasi tiasa dilakukeun dugi ka 30 Séptémber, angkat dina 9 Nopémber. Éta perjalanan 6 wengi ngalangkungan Laut Tengah ngadatangan pantai Italia. Sareng anu sanésna, dina MSC Splendida tina 299 euro, ditambah pajak, lilana 8 dinten sareng diskon tambahan 5% dina paket inuman upami jalma éta langkung ti 60 taun. Kauntungannana nyaéta harga anu pikaresepeun ieu dijaga dina mimiti ampir unggal Jumaah dugi ka bulan Maret. Émut yén harga ieu kanggo jalma anu umurna langkung ti 55 taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*