Naon anu anjeun henteu kedah hilap sadinten sateuacan pelayaran?

Pasantrén

Selamat, anjeun badé angkat pelayaran énjing. Abdi ngabayangkeun anjeun gugup sareng bungah pisan, tapi ...Naha anjeun marios yén anjeun parantos siap? Kami ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun éta dina 5 menit sareng anjeun bakal beristirahat langkung saé.

Kanggo ayeuna urang nyarankeun ka anjeun pikeun ngaunduh aplikasi perusahaan upami anjeun henteu acan ngalakukeun atanapi langsung parios halaman wéb ieu, upami aya variasi menit terakhir. Ieu henteu umum, éta henteu kajantenan sapertos masalah penerbangan di bandara, pelayaran biasana satia pisan kana jadwalna, tapi upami anjeun parantos mutuskeun pikeun ngamimitian pelayaran anjeun di palabuan anu sanés sanés anu ngamimitian rute éta mungkin sanajan henteu dipikaresep, sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun) yén aya rancana perjalanan menit terakhir atanapi parobahan jadwal. Janten Pariksa halaman wéb perusahaan atanapi aplikasi, di dieu anjeun bakal ngagaduhan jam terakhir.

Sareng ayeuna, urang badé marios koper sareng tas anjeun pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan kabutuhan.

La dokuméntasi naon anu anjeun kedah marios

paspor

Naha anjeun parantos ngalaksanakeun pariksa-in online tina pelayaran anjeun? Sadaya perusahaan parantos gaduh kamungkinan ieu sareng anjeun bakal ngahémat waktos nalika angkat. Anu mimiti dilakukeun nyaéta lebetkeun nomer reservasi, nami anjeun sareng nami tukang sapertos persis dina konfirmasi pelayaran anjeun. Ku jalan kitu, kuring terang sigana atra, tapi anjeun mastikeun yén paspor anjeun leres-leres leres, leres? Kuring terang ngeunaan kasus awéwé anu henteu tiasa ngantunkeun perjalanan sadaya kapal kusabab pasporna kadaluarsana nalika perjalanan, anjeunna henteu ngagaduhan masalah lebet Spanyol deui, sareng mendakan cara anu langkung narik pikeun pelayaran, ngamangpaatkeun fasilitas , tapi enya anjeunna lasut sadaya wisata.

Bawa anu paling jauh-jauh fotokopi dokuméntasi pribadi anjeun, sapertos paspor, dokumén idéntifikasi sareng kadang, bahkan kartu kiridit. Ieu parantos dijantenkeun buktina bisi maling atanapi rugi.

Teu aya anu resep mikir ngeunaan ngagunakeun asuransi perjalanan, Tapi upami anjeun parantos ngontrak hiji atanapi kartu kiridit anjeun (contona), kuring nyarankeun anjeun nelepon ka perusahaan sareng mastikeun naon anu anjeun kalebet. Janten anjeun bakal ngaraos langkung aman upami anjeun kedah nganggona.

Tulisan anu aya hubunganana:
Alesan nyandak asuransi perjalanan dina kapal pesiar

Duit lokal ti nagara-nagara anu anjeun badé didatangan. Sanaos dinten ayeuna urang sering ngalih nganggo kartu, kadang-kadang nganggo éta anjeun kedah mésér minimum, atanapi aranjeunna henteu hoyong ngeusian kopi saderhana, maka bawa artos ti nagara-nagara dimana kapalna bakal darmaga.

Naon anu anjeun moal poho pikeun nempatkeun kana koper anjeun

Sanaos usum salju nalika pelayaran anjeun, tong sono tabir surya. Di sagara luhur sareng angin laut bakal garing kulit anjeun langkung seueur, janten nyandak anu saé pelembab sareng tabir surya anu saé. Kami ampir nyarankeun yén anjeun nyandak parahu leutik dina kantong anjeun, pikeun wisata sapopoé, sareng anu sanés nalika anjeun mutuskeun cicing dina kapal sareng nikmati kolam renang, jalan-jalan atanapi teras di dek.

Hal penting anu sanésna nyaéta nyandak sababaraha sapatu nyaman. Sing saha anu anjeun leres-leres raoseun. Dina cara nu sami, tong hilap baju renangKusabab kaseueuran kapal ageung ngagaduhan sauna sareng kolam renang anu dipanaskeun, sareng éra pisan upami anjeun henteu tiasa ngaraosan fasilitas ieu kusabab kasalahan anu sapertos kitu.

Lebetkeun kana koper kantong kosong atanapi ranselAnjeun bakal ningali kumaha nalika balik deui éta pinuh ku kenangan sareng objék sareng hadiah. Éta absurd pikeun nolak godaan. Ogé, sareng sababaraha kali urang henteu mikirkeun éta, langkung saé nyandak sababaraha colokan ceuli, upami waé aya noise di kabin anu moal ngantep anjeun bobo, atanapi pikeun nyalametkeun anjeun tina otitis di kolam renang, anjeun moal terang.

Kami arepkeun kami parantos ngabantosan tip ieu, tapi upami anjeun masih hoyong terang langkung seueur ngeunaan kumaha nyiapkeun koper anu sampurna, pencét di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*