Zenith, salah sahiji kapal bintang Pullmantur, sareng ikon perjalananana

Zenith mangrupikeun salah sahiji kapal perang Pullmantur. Gaduh a kapasitas pikeun 1.877 panumpang, anu ngajantenkeun tiasa diakses pisan, anjeun moal kedah ngantosan antrian panjang, perhatian ampir caket sareng sadayana caket. Di aranjeunna 9 geladak anjeun bakal mendakan sadaya jasa: kafe, réstoran, Internét, perpustakaan, kolam renang, toko, gim, kasino, téater ... ayeuna kuring bakal ngajentrekeun sababaraha layanan sareng rohangan ieu.

Upami urang percanten kana koméntar na peringkat anu dipasihkeun ku palancong dina halaman perjalanan anu pangsaéna, ampir ngahontal kaunggulan, Hiji-hijina hal anu aranjeunna nempatkeun tapi nyaéta dina masalah hiasan, anu sigana rada katinggaleun jaman.

El réstoran utama nyaéta Caravelle, dina dek 7, kalayan kapasitas 900 panumpang. Ieu dimana anjeun sasarap, tuang siang sareng tuang, gumantung kana pergeseran anu anjeun pilih. Dahareunana rupa-rupa, sareng beunghar, Sareng anu paling dipuji nyaéta panganan cuci mulut, tapi tong hariwang ku tokohna kusabab di Zenith aya gim anu megah, modéren pisan, sareng anjeun bahkan gaduh palatih pribadi.

Di sagigireun réstoran utama ieu aya dua buffés kalayan praktis sacara teras-terasan jam, Buffet Windsurf Cafe, kalayan seueur rupa-rupa masakan rumit, sareng Windsurf Cafe Grill, langkung sapertos grill, hamburger sareng fast food, di daérah kolam renang, ku jalan aya dua kolam cai asin kanggo déwasa sareng murangkalih.

Teras anjeun gaduh sababaraha batang, sadayana kalebet, Salaku conto, La Voile Bleue langkung sepi sareng langkung pikaresepeun pikeun ngalaksanakeun paguneman, Rendez-Vous nawiskeun musik langsung sareng nyorot rupa-rupa koktail, sareng Café Moka mangrupikeun kafétaria anu pas.

Sedengkeun pikeun luang, ogé mangrupikeun daérah anu lega pikeun anu leutik, sareng bengkel sareng kagiatan anu diawasi ku sakumpulan monitor, Manula tiasa bersenang-senang di Salon Broadway kalayan acara anu béda unggal wengi. Téater na aya di geladak 7 sareng 8.

Upami anjeun hoyong terang sababaraha kapal pesiar anu kapal ieu bakal nyandak dina 2018, anjeun tiasa maca ieu artikel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*