Parhaat alukset risteilylle vuonna 2017

Jos haluat tietää, mitkä ovat vuoden 2017 parhaat risteilyt, Aloitan kertomalla, mitkä ovat parhaita veneitä näiden matkojen tekemiseen, ja näet sitten niiden reitit ja keston, jotta voit valita ...Ja kuten aina sanon, älä tyydy pelkkään risteilyyn, sen hinnat ja laatu ja lämpö, ​​jolla he kohtelevat sinua laivalla, ansaitsevat palata.

Cruise Cruisers 'Choice -palkinnoissa Viking Ocean varustamo voitti tänä vuonna selkeästi ja otti 10 palkintoa eri kategorioissa.

Viking Ocean -varustamo on voittanut tärkeimpiä palkintoja paras kokonaisalus pienille ja keskisuurille aluksille, paras viihde, paras palvelu, paras kuntosali, parhaat julkiset huoneet ja parhaat rantaretket Viikinginmerelle, joten tiedät jo, että tällä laivalla matkustaminen tekee siitä huippuosaamisen mestarin. Tämä vene on koko kesän ajan tekemässä matkoja Barcelonasta Välimerelle ja Pohjanmerelle kahdeksan päivän matkoilla, lyhyin ja pisin yli kuukausi.

Jos haluat lisätietoja tästä veneestä, voit lukea Tämä artikkeli.

Sen sisaralus Viking Star voitti parhaista ravintoloista, parhaista mökeistä ja parhaista risteilyistä ensimmäistä kertaa matkustavien mielestä. Tällä laivalla on suunnilleen sama matkareitti, sen tähtiristeily on 50 päivän ylitys Ateenasta Tukholmaan, jossa vieraillaan 18 maassa ja 36 pysähdystä.

Parhaana risteilyaluksena ylimitoitettujen alusten luokassa, eli yli 2.000 matkustajaa, voitti Disney Dream.

Ja Celebrity Xpedition, joka sijaitsee Galapagossaarilla, voitti kuusi palkintoa pienveneissä, alle 6 matkustajaa. Se valittiin parhaaksi kokonaisveneeksi, parhaaksi lennolle, parhaaksi kuntoksi, parhaiksi julkisiksi tiloiksi ja parhaiksi rantaretkiksi.