Kasempetan unik, kéngingkeun padamelan di Disney Cruises

pelayaran disney

Sarerea terang mérek Disney sareng sagala rupa anu dibérékeun ku mérek. Gambar, cocooan, taman hiburan ... sareng ogé pelayaran. Disney sanés ngan ukur nyiptakeun kartun tapi éta mangrupikeun potongan mimiti kakaisaran anu hébat dimana barudak boh déwasa ti sakumna dunya resep mikaresep. Disney Cruises mangrupikeun conto kumaha hal-hal hébat tiasa dihontal kalayan usaha seueur jalmi: para padamel.

Gabung sareng kru di Disney Cruises

Kembang api di Disney

Didirikeun taun 1998, garis Disney Cruise janten dikenal pikeun nawiskeun jasa anu luar biasa sareng nyiptakeun pangalaman anu berkesan pikeun kulawarga anu bakal salami hirup. Tapi pikeun ngahontal ieu, perlu pikeun awak janten propésional sareng tiasa damel kalayan sumanget sareng hoyong pisan damel barudak sareng déwasa gaduh waktos anu saé.

Pagawe nawiskeun perhatian pribadi ka sadaya klien sareng ieu ngabédakeun sareng pelayaran bertema anu sanés. Aranjeunna hoyong ngajantenkeun jalma ngaraos istiméwa ti waktos aranjeunna naek kapal sareng éta sababna sigana jalma-jalma ngulang pangalaman éta. Ngerjakeun kapal pesiar peryogi seueur dedikasi sareng sadar yén bakal aya saatos kerja keras, tapi éta ogé bakal nyayogikeun pangalaman anu lumayan, gaji anu kompetitif sareng palatihan pikeun ningkat sacara propésional. Damel di Disney Cruises sapertos kieu: kerja keras sareng rewarding.

Keragaman budaya

pelayaran disney

Aya seueur jalma anu ngagaduhan kabangsaan anu béda dina awak kapal sareng usaha tim anu hébat diperyogikeun pikeun ngahijikeun padamel kalayan saé. Bakat, kaparigelan sareng kamampuan anu béda dipeunteun dina karya Disney Cruises paduli kabangsaan masarakat.

Anu diteangan nyaéta kohesi tim, mastikeun yén anggota awak sareng perwira terang kumaha hirup babarengan sareng klien. Éta hiji-hijina cara pikeun ngajantenkeun tamu ngaraos dihargaan ku ngantisipasi kabutuhanna ... anjeun kedah perhatosan ka klien sepanjang waktos supados aranjeunna raoseun.

Kusabab kitu, perusahaan komitmen pikeun mastikeun yén pagawé tiasa ngahontal standar anu luhur ku gaduh rupa-rupa tim anu fokus kana pangalaman awak, nawiskeun pangakuan internal sareng dukungan pribadi. Gawe di papan tiasa nungtut pisan sareng éta sababna aranjeunna nyobian ngajantenkeun pagawé karaos diganjar unggal-unggal ngahontal tujuan. Naon deui, Nalika anjeun damel dina kapal pesiar, anjeun damel silaturahim sareng anggota awak anu sanés Sareng urang nyobian ngadamel lingkungan kerja anu luar biasa sahingga unggal dinten dina Disney Cruise luar biasa, sareng sanés ngan ukur kanggo tamu.

Pangwangunan konstan

kamar mandi interaktif dina kapal pesiar Disney

Di perusahaan garis Disney Cruise aranjeunna nawiskeun latihan anu diperyogikeun supados aranjeunna tiasa gaduh kasuksésan nyalira dina posisi kerja anu dipiboga sepanjang waktos. Ieu kusabab aranjeunna hoyong ngajaga standar Disney sareng nyayogikeun palanggan anu luar biasa. Upami anjeun hoyong gabung sareng tim, anjeun kedah ilubiung dina program latihan anu béda sareng kasempetan pikeun pangwangunan anjeun. Anjeun bakal tiasa ngamimitian ku tradisi anu berorientasi Disney ti dinten ka hiji.

Nalika anjeun ngalatih anjeun bakal tiasa ngagedéan élmu sareng anjeun bakal rumaos langkung siap nampi budaya dina kapal sareng anjeun bakal terang naon hartosna janten bagian tina karya Disney Cruise. Tujuanana nyaéta pikeun anjeun ngaraos bagian tina kulawarga anu lega pisan.

Program navigasi perusahaan mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngabantosan anjeun hasil sareng perusahaan ieu. Kusabab kitu, aranjeunna ngagaduhan program pikeun ngamajukeun kasuksésan jalma sareng padamel ogé ngaraos sukur tina bosna, ku sabab éta, aranjeunna nawiskeun aranjeunna kasempetan unik, kalebet tiasa ngamajukeun sareng kéngingkeun pangalaman dina bidang karir anu sanés dina parusahaan anu sami. Anjeun bakal tiasa diajar langsung ti pamimpin Disney sareng janten pamimpin ogé. Di perusahaan aranjeunna hoyong anjeun tumuh, sareng ngalaksanakeunana sareng aranjeunna, janten ahli anu hadé.

Upami anjeun mutuskeun gabung sareng tim Disney Cruises, anjeun bakal tiasa mendakan cita-cita anu aya di lingkungan silaturahmi sareng jasa Disney anu kawéntar. Éta sababna anjeun tiasa mendakan pamekaran di daérah ieu:

  • Latihan pikeun numuwuhkeun di perusahaan. Anjeun tiasa diajar ngeunaan tradisi sareng nilai garis Disney Cruise, mendakan cita-cita silaturahmi sareng jasa.
  • Latihan propésional. Anjeun bakal tiasa kéngingkeun palatihan anu diperyogikeun pikeun pelayaran internasional.
  • Padamelan. Aranjeunna bakal nyiapkeun anjeun janten akrab sareng padamelan anjeun, kalayan sadaya sumber daya anu diperyogikeun sareng sayogi pikeun tiasa ngalaksanakeun padamelan anu berkualitas
  • Palatihan kasihatan sareng kaamanan. Penting pikeun pagawé pikeun kéngingkeun élmu ngeunaan kasihatan sareng kaamanan sahingga sakabéh tim terang kumaha réaksi dina kaayaan naon waé.
  • Latihan kapamimpinan. Salaku tambahan, anjeun tiasa diajar ku filsafat perusahaan anu jelas pisan: kéngingkeun kapamimpinan pikeun kapamimpinan pikeun mayunan kamekaran pribadi anjeun sareng masa depan profesional anjeun.

Naha sadayana saé pisan?

Bonéka Disney dina kapal pesiar

Gawe sareng Disney Cruises tiasa janten pangalaman anu saé upami anjeun leres-leres ngagaduhan jabatan pikeun damel dina kapal pesiar. Sanaos sigana sapertos padamelan musiman, kanyataanna nyaéta upami anjeun badé ngalatih ieu, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun kamekaran pribadi sareng propésional.

Sakali anjeun damel di kapal, éta bakal gumantung kana anjeun sareng persépsi anjeun yén anjeun tiasa ngararasakeun padamelan anu anjeun raoskeun teuing pikeun anjeun. Anjeun kedah émut yén nalika anjeun damel dina pelayaran, anjeun bakal naek kapal pesiar salami 24 jam, bahkan nalika liburan anjeun. Bakal aya dinten nalika anjeun kedah damel bahkan 12 jam sadinten sareng anjeun moal ngagaduhan privasi lengkep kusabab anjeun kedah ngabagi kabin anjeun sareng dua atanapi tilu padamel anu sanés.

Tulisan anu aya hubunganana:
Dianggo dina kapal pesiar

Gawe sareng kapal pesiar sok teu pikaresepeun sareng anjeun kedah taat kana seueur aturan sareng larangan pikeun damel anjeun leres-leres leres. Saolah-olah éta henteu cekap, anjeun kedah adaptasi ogé kana parobihan, paménta, tekanan sareng henteu ningali jalma anu dipikacinta salami waktos anu lami nalika damel di kapal. Upami sadayana ieu pikaresepeun pikeun anjeun, maka tong luput kasempetan pikeun ningali padamelan padamelan ayeuna ngaliwatan tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*