Baju naon anu kuring nempatkeun dina koper kuring upami kuring nganggo pelayaran Mediterania?

Usum tinggi pikeun pelayaran Mediterania dimimitian ayeuna, ti akhir April dugi ka pertengahan Oktober, sareng upami anjeun parantos mesen anjeun bakal hoyong terang naon anu anjeun lebetkeun dina koper, tina dokuméntasi dugi ka papakéan atanapi hal-hal sanés, sapertos adaptor colokan. Anu bakal kuring carioskeun nyaéta naroskeun ka agénsi, atanapi maca dina blog anu sanés, kumaha adat istiadat nagara-nagara anu badé didatangan.

Upami kuring fokus kana baju, sapertos pelayaran kuring bakal nitah anjeun nganggo baju anu raoseun, Anjeun nuju liburan sareng anjeun ogé bakal pastikeun ngamangpaatkeunana pikeun ngalakukeun seueur wisata, janten alas kaki ogé kedah pas.

Sareng tong hilap deui anjeun aya di Mediterania, janten baju renang, upami anjeun nganggo bikini anjeun kedah nganggo duanana potongan pikeun mandi, pikeun berjemur, dina kaseueuran parahu henteu diperyogikeun, atanapi khusus dituduhkeun dina kolam renang, topi, kacamata hideung sareng tabir surya. Dina kasus kuring, kuring sok resep waé pikeun naékkeun faktor di luhur 30.

Saran anu biasana dilakukeun ku kuring anu paling teu kaalaman nyaéta anu aranjeunna pake ransel leutik atanapi sedeng pikeun nyandak sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian pelayaranJanten nalika anjeun naék parahu, anjeun parantos tiasa ngaraosan fasilitas kapal ... nyaéta waktos anu pangsaéna pikeun nyobaan kolam renang.

Abdi émut ka anjeun, Upami anjeun badé ngalakukeun wisata anu kalebet tempat-tempat kaagamaan, sapertos biara sareng garéja, anu biasana nyungkeun "baju anu pantes", Puncak, beuheung tanpa tali atanapi calana pondok atanapi rok anu pondok teuing henteu dipikaharti ku cara ieu, janten sok disarankeun anjeun nganggo baju anu nutupan pingping, panangan sareng taktak. Anjeun tiasa nganggo syal anu ngabantosan anjeun pikeun nutupan diri, janten anjeun tiasa aksés ka garéja sareng biara ieu tanpa bahaya pikeun lebet anjeun.

Sareng salaku rekomendasi terakhir kuring bakal nyaritakeun éta pasang jas hujan ipis, panginten aya badai usum panas anu sanés, hususna dina soré soré.

Kuring nyarankeun yén anjeun ogé ningali Artikel ieu ngeunaan kabutuhan poko anu anjeun kedah bawa dina koper upami anjeun teras-teras dina pelayaran. Senang nyebrang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*