Naples, kota Spanyol anu paling di Spanyol

Upami pelayaran anjeun lirén Di Naples anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngajalajah salah sahiji tempat anu paling otentik di Itali, ti mana pikeun muhasabah pandangan anu pangsaéna ti teluk Mediterania. Disebutkeun yén henteu aya perjalanan ka kota ieu lengkep tanpa kunjungan ka daérah antara Piazza Garibaldi sareng Via Toledo, tapi ieu sanés ngan ukur ukur ningali.

Upami anjeun parantos angkat ka Naples, ieu mangrupikeun tujuan anu paling sering pikeun pelayaran Mediterania, Kuring nyarankeun yén anjeun nyandak kasempetan pikeun angkat di Pompeii, kota anu dikubur handapeun lebu, atanapi pulau Capri anu éndah. Tapi upami ieu pertama kalina, teraskeun kota anu ramé sareng salawasna hirup ieu.

Jalanan Via dei Tribunali sareng Via San Biagio dei Librai mangrupikeun jalan utama kota lami Naples, ngabagi kota janten dua. Di hiji sisi kami bakal mendakan anu paling "otentik" kota, pasar terbuka dimana anjeun bakal mendakan sadayana ti baju kadua dugi ka butik mode.

Mandat mandeg dina sadaya wisata sareng wisata anu diatur di sakitar kota gedong Duomo, ti abad ka-XNUMX, sanaos méja na neo-Gothic mangrupikeun ti akhir abad ka-XNUMX khusus kanggo santo pelindung di kota, San Jenaro.

Katedral Naples mangrupikeun gedong ibadah anu paling penting di kota sareng dina tembok na aya baptisan tertua di Kulon. Pikeun ngaregepkeun koleksi anu paling penting dina reruntuhan Pompeii, sareng upami anjeun teu gaduh waktos kanggo angkat ka kota, kuring nyarankeun anjeun nganjang ka Museum Arkeologi Napoli sareng Galeri Capodimonte.

Di garéja Gesú Nuovo anjeun bakal mendakan fresco ku Francesco Solimena, sareng tong sono ka garéja San Gregorio, atanapi Santa Patricia, di salah sahiji jalan anu paling unik di kota.

tapi, Aya hiji hal anu anjeun henteu kedah sono di Naples sareng nyobaan pizza Neapolitan asli, kalayan dasar anu hadé, saé pisan.

Upami anjeun ngarambat sareng Costa Cruises, kuring nyarankeun yén anjeun maca Artikel ieu ngeunaan proposal perjalanan anyar di Naples ti perusahaan pelayaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*