Panasaran ngeunaan logo perusahaan pangiriman

mcc-logo

Aya waktos nalika ngagambarkeun salah sahiji atanapi tulisan anu kuring tulis ngeunaan, kuring nganggo logo perusahaan pangiriman, isotop ieu (gambar) ngabantosan urang pikeun mikawanoh anu mana ti na kapal kagungan sareng ngajantenkeun urang seuri nalika émut kana perjalanan anu dilakukeun di jerona. Kanggo hormat ka seuri ieu anu kuring pasang nalika kuring ningali salah sahiji atanapi logo anu sanés, dinten ieu kuring badé nyarioskeun sababaraha panasaran ngeunaan sajarah gambar ieu anu ngaidentifikasi merek: logo.
Contona, Numutkeun ka Wikipedia, MSC mangrupikeun perusahaan induk, Mediterania Pengiriman Perusahaan. MSC Cruises mangrupikeun anak perusahaan Italia-Swiss anu didirikeun taun 1987, anu dua taun sanggeusna janten bagian tina Perusahaan Pengiriman Mediterania. Maka perobihan nami mimiti janten anu urang terang salaku MSC Crociere.

Logo MSC Cruises parantos robih sababaraha kali. Mimitina éta idéntik sareng perusahaan induk, tapi teras robih sareng hurupna dilebetkeun kana acuk kompas. Warna biru Laut Tengah nyaéta warna anu dominan. Dina taun 2000 (sareng salaku simbol lebet ka milénium) diputuskeun pikeun ngararancang mérek, didamel ku Landor Associates, mangrupikeun waktos dimana tilu liang haseup nembongan dianut ku huruf C (dina huruf kapital) kalayan hurup anu dirancang khusus ku Jean Porchez, desainer grafis Perancis anu terkenal sareng desainer tipe. Anjeunna anu nyiptakeun typeface Le Monde ayeuna.

Dina Wikipedia anu sami, urang nyebatkeun ciri haseup MSC Cruises, anu katingalina dicét dina biru laut sapertos logo.

Logo Karajaan Karibia mangrupikeun komposisi makuta sareng jangkar, anu tiasa diartikeun salaku raja di laut, kalayan nami mérek, tipeu na warna tertentu. Logo ieu parantos dianggo ti taun 1970. Desainer na nyaéta pelukis sareng pematung Brasil Romero Britto, anu sami anu ngarancang hiji pikeun Absolut Vodka.

Logo perusahaan pengiriman barang mewah Cunard ngajaga sosok singa, dina emas, anu ciri bendéra perusahaan sateuacan ngahijina sareng White Star Line. Singa ieu nganggo makuta di luhur sirahna sareng nyepeng hiji dunya anu nunjukkeun beulahan bumi beulah kulon.

Logo anu urang tingali dina liang haseup tina kapal tina Karnaval Cruise Line ngagaduhan tilu warna: beureum, bodas sareng biru, kalayan bentuk liang haseup buntut lauk paus diwakilan.

Sareng ieu kuring parantos masihan koméntar ka anjeun sababaraha kurios logo tina perusahaan pangiriman anu paling penting, tapi kuring terang yén kuring bakal ninggalkeun anu sanés, sareng moal lami deui kuring bakal ngobrol ngeunaan aranjeunna sareng logo na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*