Tips pikeun henteu gering dina pelayaran sareng terasrasakeun sapinuhna

Teu aya anu resep gering sareng kirang nalika urang nuju liburan, maka di Absolut Cruises Kami hoyong masihan anjeun sababaraha tip sareng naséhat pikeun nyingkahan masalah kaséhatan anu ganjil dina kapal pesiar. Bisi wae, upami anjeun raos teu damang atanapi gering, anjeun kedah terang yén sadaya parahu ngagaduhan dokter sareng tenaga medis anu bakal mamatahan anjeun sareng nyarankeun naon anu anjeun kedah lakukeun.

Salaku naséhat munggaran kami nyarankeun yén anjeun nyandak kabinet ubar anjeun nyalira dina koper anjeun. Urang sadayana terang naon anu biasana urang sangsara sareng naon pangobatan anu paling saé pikeun nyeri ovarium anu henteu pikaresepeun atanapi nyeri tiis. Obat anu aya dina kapal langkung mahal tibatan biasana, sareng sajaba ti éta, enya atanapi enya, dokter dina kapal kedah masihan resep, janten anjeun ogé kedah mayar konsultasi.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun kalebetkeun kana kabinet ubar anjeun tetes panon, anti inflamasi, pereda nyeri, salep pikeun nabrak atanapi nyeri otot sareng pangobatan pikeun panyakit gerak sareng masalah pencernaan. Ieu mangrupikeun kacilakaan anu paling umum atanapi "panyakit" anu kajadian dina kapal pesiar.

Tips pikeun nyingkahan stroke tiis sareng panas

Percanten atanapi henteu, pilem sareng irung sareng sirah anu konyol tiasa raoseun pisan sareng ngantepkeun anjeun ngaraos nanaon. Dina usum panas pelayaran parobahan suhu Antara pedalaman sareng gunwale parahu tiasa ekstrem kusabab AC, janten teras-terasan nyandak selendang atanapi kardigan. Dina kabin anjeun, tong isin pikeun nyungkeun simbut atanapi ngatur AC kana suhu anjeun nyalira, anu sacara standar biasana kuat.

Kami nyarankeun éta entong cicing di kolam renang nalika matahari surup, atanapi upami ageung pisan. Éta ogé disarankeun pikeun ngaganti baju renang baseuh anjeun atanapi garing rambut anjeun.

Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nyekel sakedik sunstroke anu ngaganggu anjeun sababaraha dinten nalika liburan. Kadang-kadang dina liburan, urang janten santai janten urang hilap kana sababaraha patarosan dasar, sapertos balik deui oléskeun tabir surya, sahenteuna unggal dua jam, ulah sunbatheun teuing, nutupan sirah urang nganggo topi, nyalindung ka diri urang nganggo kacamata hideung ... hal-hal saderhana anu pasti bakal ngabantosan urang supaya henteu gering

Pikeun nyingkahan lieur sareng lieur

Upami anjeun jalma rentan pusing, atanapi anjeun henteu terang éta tapi anjeun ngarasa pusing dina kapal aya sababaraha kadaharan pikeun ngabantosan anjeun sateuacan nyobian pil anti-seasickness atanapi pinggel, tapi upami diperyogikeun, tong ragu ngagunakeunana. Aranjeunna leres-leres épéktip. Sababaraha katuangan ieu anu kuring carioskeun nyaéta apel héjo, contona manisan roti jahe, kanyataanna, seueur perusahaan pangiriman nawiskeun manisan ieu saatos tuang. Salaku trik langsung, upami anjeun ngaraos seueul, mesék jeruk sareng bau mesek.

Pikeun ngahindarkeun "masalah peujit"

Kami parantos nyarios dina postingan ngan ukur ngeunaan norovirus, atanapi colic burih anu kadang-kadang lumangsung dina kapal pesiar. Anjeun tiasa mariksa sadaya tulisan di dieu, tapi ayeuna kuring hoyong ngingetan anjeun ngeunaan anggapan dasar anu sanés pikeun nyingkahan teu ngareunah peujit.

Ngumbah leungeun ogé sateuacan tuang sareng sababaraha kali sapoé. Upami anjeun ogé hoyong nyandak gél disinféktan, teras angkat. Ngarasa Luncat nanya ka staf pikeun ngabersihan méja gim, korsi, atanapi mesin anu saur anjeun henteu dina kaayaan anu saé.

Upami anjeun ningali aya anu gering, nyeri beuteung, atanapi muriang, cobian terang naon anu aranjeunna tuang atanapi diinum. Ku jalan kitu, gua dina kapal pesiar dibotolan, janten percanten ka anjeunna. Sareng nalika ngeunaan kadaharan atanapi inuman anu aheng anu anjeun henteu acan nyobian, kami nyarankeun pikeun henteu ngonsumsi éta dina jumlah anu seueur.

Aya jalma anu ngumbara, Ngarobih diet sareng rutinitas, éta nyababkeun aranjeunna ngarareunah nalika badé ka kamar mandi. Coba pikeun nyegah ieu sareng diet serat tinggi ogé. Entong ngalalaworakeun.

Kami arepkeun yén ku tips ieu anjeun tiasa nyingkahan gering dina liburan anjeun sareng nikmati pelayaran anjeun saratus persén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*